Реклама / Ads
0| 3544 |09.08.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир - водещите специалисти гостуват на 19.08.2023 г. в София

.
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“, имаме удоволствието да посрещнем отново д-р Бирсен Юрдаер д-р Сибел Йоздемир. Денталният специалист от турската дентална клиника Dent-Health очакваме на 19-ти Август 2023 г. в София.

Специалистките ще гостуват в България отново по покана на нашия управител –г-жа Звезделина Лютфи. Гостуването им ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в областта на денталната медицина.

 

Коя е д-р Бирсен Юрдаер?

 

Д-р Бирсен Юрдаер е родена през януари 1970 в Самсун, Турция. Средното си образование завършва в Samsun Anadolu Lisesi. Висшето си образование завършва във факултета по стоматология на Университета в Мармара – Marmara University Faculty of Dentistry през 1988 – 1993. След това, тя придобива Магистарската си степен по имплантология в Германия, в университета Goethe University Frankfurt Am Main /Гьоте Франкфурт на Майн/ през 2010 – 2012 г.

 

Професионален опит

 

 Дентална хирургия,
 Естетична стоматология,
 Дентална имплантология.

 

Д-р Бирсен Юрдаер владее английски и турски език. Тя има богат опит в областта на денталната медицина. Специалистът е и съосновател на престижната дентална клиника – Dent-Health в Истанбул, като и в момента, тя работи там като действащ дентален лекар. Денталната клиника, в която работи д-р Юрдаер разполага с модерна техника и може да ви предложи най-съвременните и иновативни решения, подходящи за Вашата усмивка.

 

Коя е д-р Сибел Йоздемир?

 

Д-р Сибел Йоздемир е родена на 28 юни 1970 година. Завършила е Университета в Мармара – Стоматологичен факултет. През 1998 г. тя провежда проучване в Университета в Кьолн, Катедра по Протезия, във връзка със своята докторска степен. През 1999 г тя прави своята докторантура в Marmara University (Университета в Мармара) – Катедра по Протезиране на тема „Устойчивост на счупване на неметални протези“.

 

Професионален опит:

 

 Превантивна дентална медицина
 Естетична дентална медицина
 Интерес към керамична реставрация на зъбите с цирконий
 Иновативни подходи преди възстановяване на зъбите
 Гингивопластика – пластична хирургия на венците като важна стъпка при преобразяване на
усмивката
 Дигитална стоматология

 

Част от методиките и процедурите, с които бихте могли да постигнете бляскава и искряща усмивка в дентална клиника – Dent-Health са:

 

Prepless laminate – метод, чрез който се постига желаната „Холивудска усмивка“, без да се увреждат Вашите зъби.
Избелване (Bleaching) – за да направите собствените си зъби по-бели и да реализирате положителна промяна, можете са се доверите на д-р Юрдаер и екипа и. С помощта на лазер, ще бъдат постигнати видими резултати само в рамките на половин час.
Импланти – подходяща за пациенти, при които липсата на добри дентални грижи и/или редица други усложнения са довели до загуба на един или няколко зъба. С помощта на нашия гост – специалист по имплантология, по време на безплатните консултации, пациентите ще могат да разберат какви предимства имат имплантите, колко време отнема завършването на целия процес и какви могат да бъдат коронките, които ще се избера.

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир?

 

 Специалистите имат опит и може да предоставят за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми
 Специалистите може да Ви предложат различен план за лечение.
 Специалистите може да предложат лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова
 Специалистите ще Ви предложат информиран избор, относно Вашето заболяването .
 Специалистите ще Ви разяснят възможните, рискове и ползи от лечението
 Специалистите ще отговорят на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

 

ЗИЦ Медикъл Караджъ каним всички, които ценят своето време, да дойдат и да се запознаят с професионалистите от Dent-Health и да изберат сами! Dent-Health е мястото, където ще откриете перфектно организиран млад екип от професионалисти, който ще отговори на желанията Ви и не на последно място – ще постигнете високи резултати за кратко време. Съвременният човек е натоварен с много задачи. В желанието си да успеем във всичко, да балансираме между кариера, семейство и стремеж да бъдем здрави и да се чувстваме добре, ние често водим надпревара с времето. Сега вече можем да ви разкрием тайната на „успелия и усмихнат“ човек!

 

Екипът на Dent-Health може да осъществи лечение, диагностика и изготвяне на оптимален план за действие, в разумни срокове и на добри цени! Независимо дали се нуждаете от кореново лечение, изработка на брекети, алайнери, естетична процедура или импланти, ще имате възможността да се консултирате напълно безплатно на 19-ти Август 2023 г. в София с денталните специалисти д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир в София на 19-ти Август 2023 г. година трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3362 |28.07.2023 Ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 04-05.08. 2023 г. в гр. София . 0| 3152 |27.07.2023 Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога проф. д-р Хасан Арифоглу на 04-05.08.2023г. в София . 0| 2854 |25.07.2023 Безплатни консултации със специалиста по урология Д-р Мехмет Еркан Ербай на 4-ти и 5-ти Август 2023 г. в гр.София . 0| 3335 |19.07.2023 Безплатни консултации за пациенти с онкологични заболявания с проф. д-р Джемил Билир на 29-ти юли 2023 г. в гр. София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads