Реклама / Ads
0| 3818 |02.02.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Дентален специалист от чужбина консултира безплатно в София

.
д-р Бирсен Юрдаер
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново денталния специалист от турската дентална клиника Dent-Health – д-р Бирсен Юрдаер на 11 февруари в гр. София. Специалистката ще гостува в България отново по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи.

Гостуването и ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в областта на денталната медицина.

 

Всички пациенти, които имат дентални проблеми или биха желали да научат повече за най-съвременните методи при денталната естетика, могат да се възползват и да проведат напълно безплатна консултация с д-р Юрдаер. По този начин, ще успеят да се информират относно възможностите за справяне с проблема си или вариантите за естетични подобрения, с която да постигнат прекрасна усмивка.

 

Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Д-р Бирсен Юрдаер е родена през януари 1970 в Самсун, Турция. Средното си образование завършва в Samsun Anadolu Lisesi. Висшето си образование завършва във факултета по стоматология на Университета в Мармара – Marmara University Faculty of Dentistry през 1988 – 1993. След това, тя придобива Магистарската си степен по имплантология в Германия, в университета Goethe University Frankfurt Am Main /Гьоте Франкфурт на Майн/ през 2010 – 2012г.

 

Професионалният и опит е в сферата на:

 

·       Дентална хирургия

·       Естетична стоматология

·       Дентална имплантология

 

Д-р Бирсен Юрдаер владее английски и турски език. Тя има богат опит в областта на денталната медицина. Специалиста е и съосновател на престижната дентална клиника - Dent-Health в Истанбул, като и в момента, тя работи там като действащ дентален лекар.

 

Денталната клиника, в която работи д-р Юрдаер разполага с модерна техника и може да ви предложи най-съвременните и иновативни решения, подходящи за Вашата усмивка.

 

Част от методиките и процедурите, с които бихте могли да постигнете бляскава и искряща усмивка в дентална клиника - Dent-Health са:

 

·       Prepless laminate – метод, чрез който се постига желаната „Холивудска усмивка“, без да се увреждат Вашите зъби.

 

·       Избелване (Bleaching) – за да направите собствените си зъби по-бели и да реализирате положителна промяна, можете са се доверите на д-р Юрдаер и екипа и. С помощта на лазер, ще бъдат постигнати видими резултати само в рамките на половин час.

 

·       Импланти - подходяща за пациенти, при които липсата на добри дентални грижи и/или редица други усложнения са довели до загуба на един или няколко зъба. С помоща на нашия гост – специалист по имплантология, по време на безплатните консултации, пациентите ще могат да разберат какви предимства имат имплантите, колко време отнема завършването на целия процес и какви могат да бъдат коронките, които ще се изберат.

 

ЗИЦ Медикъл Караджъ каним всички, които ценят своето време, да дойдат и да се запознаят с професионалиста от Dent-Health и да изберат сами!

 

Dent-Health е мястото, където ще откриете перфектно организиран млад екип от професионалисти, който ще отговори на желанията Ви и не на последно място – ще постигнете високи резултати за кратко време.

 

Съвременният човек е натоварен с много задачи. В желанието си да успеем във всичко, да балансираме между кариера, семейство и стремеж да бъдем здрави и да се чувстваме добре, ние често водим надпревара с времето. Сега вече можем да ви разкрием тайната на „успелия и усмихнат“ човек!

 

Екипът на Dent-Health може да осъществи лечение, диагностика и изготвяне на оптимален план за действие, в разумни срокове и на добри цени!

 

Независимо дали се нуждаете от кореново лечение, изработка на брекети, алайнери, естетична процедура или импланти, ще имате възможността да се консултирате напълно безплатно на 11 февруари в София с денталния специалист д-р Бирсен Юрдаер.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Бирсен Юрдаер в София на 11 февруари 2022, трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Бирсен Юрдаер, физикални прегледи няма да бъдат извършвани.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4234 |12.01.2022 Безплатни консултации със специалист по онкологична и обща хирургия доц. д-р Каан Гьокче на 21 януари в Пловдив и на 22 януари в Бургас . 1| 4518 |17.11.2021 За всички пациенти със затлъстяване и метаболитни нарушения - безплатна консултация в София със специалиста проф. д-р Халил Джошкун . 0| 4702 |02.11.2021 За всички пациенти с репродуктивни проблеми - безплатна консултация със специалиста проф. д-р Джем Фичиджиолу . 0| 3994 |26.10.2021 На 6 ноември 2021г. Проф. д-р Ердал Карайоз, специалист по лечение със стволови клетки и регенеративна медицина ще проведе безплатни консултации в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads