Реклама / Ads
0| 6608 |13.10.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Intertek Moody предлага преференциална цена за сертификация до края на годината

.
В подкрепа на бизнеса в България Intertek Moody стартира кампания - промоция за сертификация на Системи за управление на Здравословните и Безопасни условия на труд спрямо изискванията на международния стандарт OHSAS 18001:2007.
 

На преференциална цена, бизнес организациите от всички сектори имат възможност да преминат сертификационен одит на Система за управление на Здравословните и Безопасни условия на труд. Също така, могат да ползват и 25% отстъпка от цената на всички обучения, организирани от Intertek Moody.

 Intertek Moody очаква бизнес структурите в България, внедрили OHSAS 18001:2007, да имат готовност и желание да преминат сертификация до края на годината. Ползите от внедряването на Системи за управление на Здравословни и Безопасни условия на труд са в много направления - за намаляване на риска за служителите, за подобряване на съществуващата система за безопасни условия на труд, за демонстриране на съответствие и др.

OHSAS 18001:2007 е международно признат стандарт, приложим за всички бизнес сектори. Стандартът следва структурата на ISO 14001 и поставя изисквания за ангажираност на висшия мениджмънт за спазване на нормативните разпоредби, предотвратяване на инциденти и злополуки, осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и непрекъснато подобрение.

Стандартът OHSAS 18001:2007 се прилага в над 80 страни по света, като досега са регистрирани над 25 000 системи. В България общо сертифицираните фирми спрямо стандарта OHSAS 18001:2007 са около 1000.

През последните десетилетия задълженията и отговорностите на работодателите в областта на здравословните и безопасни условия на труд непрекъснато се увеличават. Законодателството в Европейския съюз е изключително стриктно, а работата в силно конкурентна среда на европейските и световните пазари не допуска възможност работодателите и институциите да пренебрегват грижата за опазването на здравето и безопасността на работещите. А и все по-често клиентите и партньорите изискват от компаниите, с които работят, доказателство за създадените условия на труд.

Глобалната компания Intertek Moody има 125-годишна история и е една от трите най-големи сертифициращи компании в света, която предлага на клиентите си от всички индустрии услуги в областта на качеството и безопасността на продукти, процеси и системи.

Intertek Moody насърчава бизнес организациите към въвеждането на системи за управление на качеството и международно признати стандарти, като основен фактор за създаване на продукти и услуги с висока добавена стойност и повишаване на конкурентоспособността им.

Компанията съдейства на своите клиенти от цял свят да развиват качествен, печеливш и безопасен бизнес, като подобряват своето представяне, повишават ефикасността на производството и логистиката, завладяват нови пазари и намаляват риска.

Intertek Moody е част от индекса FTSE 100 (Financial Times&Stock Exchange) на Лондонската фондова борса (LSE).

През март 2011г. пазарната стойност на компанията е оценена на близо 3 млрд. британски лири.      

Повече информация: www.intertek.bg и  www.intertek.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5618 |22.08.2011 Категоризират местата, предлагащи "ол инклузив" . 0| 7223 |01.06.2011 България влиза в световната карта на Intertek-Moody в областта на качеството и сигурността . 3| 6438 |13.04.2011 Нови данъци за енергийните източници предлага ЕК . 9| 5194 |14.03.2011 Биодизелът без акциз предлага Ал.Цветков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads