Реклама / Ads
2| 4445 |22.04.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как да кандидатствам медицина, фармация, дентална медицина?

.
Помощ предлага екипът на образователен център „Иновейшън” Как да кандидатствам медицина, фармация, дентална медицина? Това са въпроси, които всеки един ученик, който има интерес към науките като химия и биология, се пита. Обаче, както виждате, в интернет няма много информация за това как се кандидатства ПРАВИЛНО.
 

От екипа на образователен център „Иновейшън“ решихме да напишем точно с тази цел, за да можем да спестим време на родителите и учениците в проучване на това какво трябва да се направи, за да се кандидатства успешно в България. Да, уточняваме, че тази статия е насочена за хората, които искат да учат в България. Процедурата по кандидатстване в чужбина е напълно различна.

 

Как се кандидатства?

Тук отговорът е кратък. Кандидатстудентският изпит в повечето университети е съставен от 2 части - изпит по химия и изпит по биология. Разбира се, с равна тежест. Тук идва и едно много важно условие - за да може един кандидат-студент да участва в класиранията, трябва да е издържал и двата изпита успешно, тоест да има оценка, различна от „Слаб 2”, и по двата предмета.

 

Подготовката в училище достатъчна ли е, за да кандидатсвам успешно?

Подготовката в училище стига само да придобиете обща култура и общи познания по химия и биология. Ако решите да кандидатствате за една от трите специалности, трябва да имате предвид, че всеки един университет има собствен формат, който покрива и точно определен материал.

 

Точно тук идваме на помощ ние.

След персонална консултация с всеки един ученик нашите учители знаят точно на какво да наблегнат и върху кои формати да работят с учениците, за да бъдат възможно най-подготвени и спокойни по време на изпитите.

 

Информация и записване на курсове по химия и биология в образователен център „Иновейшън“.

 

Кога е правилното време да започнем подготовката си?

На този въпрос точен отговор няма как да дадем, но, като един образователен център, който е специализиран в подготовката на кандидат-студенти, препоръчваме подготовката да започне 2 години преди кандидатстването. Разбира се, всичко зависи от нагласата на човека и времето, което е готов да инвестира в подготовка. Понякога една година е достатъчна, но в повечето случаи се изисква повече време.

 

Колко време трябва да отделя за подготовката всяка седмица ?

Ако имате цели 2 години пред себе си - 20 часа на седмица е нито много, нито малко - “златната среда” за всеки ученик. Така учениците имат време да се подготвят и за училище, и да имат време за развлечения. Нашите курсове са по 4 учебни часа всяка седмица, което значи, че Ви трябват още около 12 часа самостоятелна работа, която включва домашни и подготовка за следващото занятие.

 

Защо да изберете нас?

Както нашето име го подсказва методите ни са иновативни. Същевременно нашите учители имат над 20 години опит в сферата. Вече сме доказали, че подготовката ни е на много високо ниво. Последната година работим всекидневно върху дигитализирането на учебния процес. Всяка година приемаме ограничен брой курсисти, тъй като групите ни се състоят максимално от 10 души, което ни позволява да предоставим на всеки ученик нужното внимание.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 4961 |22.04.2021 Парламентът удари ГЕРБ: Наложи мораториум върху сделките за концесии на правителството . 2| 4744 |21.04.2021 Георги Кадиев: Задължително трябва да има актуализация на бюджета . 5| 4384 |21.04.2021 16% скок в цената на природния газ със задна дата . 1| 4114 |21.04.2021 Промените в климата са причина сезонът на алергиите да започва по-рано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads