Реклама / Ads
24| 5681 |12.07.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Миро Найденов се опъна на Дянков; трябвало да се говори

.
Мирослав Найденов
Оценките се дават само от премиера. Именно той каза да обясняваме на хората какво правим. Така министър Найденов коментира забележката на вицепремиера Данков, че трябва повече да работи и по-малко да говори. Добре организиран канал вкарвал негодни храни от Гърция. Там потреблението паднало и продукти с минал срок на годност се прехвърлят у нас.
 

Всеки има право на мнение, но оценките може да се дават само от премиера, обяви по БТВ  министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов в коментар за репликата на вицепремиера Симеон Дянков повече да работи и по-малко да говори. Призивът на премиера бил да се говори и обяснява. В пространното интервю Дянков говорел в минало време и думите му се отнасяли за работата на ДФ „Земеделие”, където вече имало промяна и на поста изпълнителен директор на фонда бил назначен началникът на кабинета на Дянков.

За пръв път, без да сме длъжни, на работна група показваме с мултимедия подробности за земята на всеки земеделски производител, обяви още Мирослав Найденов. Има специална програма с ограничен допуск; не може един да вземе от друг и да даде на трети; има интегрирана система, контролирана от ЕК, увери министърът, доказвайки защо са стриктни със субсидиите във фонд Земеделие.

Българинът яде все по-качествени храни, увери министърът. Непрекъснато се правели проверки и на храните по хотелите на ол инклузив, продължи той. Представете си какво се дава на хората, ако хранодена е 3 лв, каза Найденов, който разпоредил ветеринарен контрол на българо-гръцките пунктове. Задържаните количества ще отидат на екарисажа, а не на нашата трапеза, уточни той и каза, че ставало въпрос за организиран канал, след като имало задържан и служител. В Гърция има криза, потреблението е паднало, явно се прави опит продукти с минал срок на годност да влязат у нас. Те обаче не могат да влязат в магазинната мрежа, увери министърът.

Нека в Дебелец бъдат спокойни, няма земеделски площи, които да са поразени от вчерашния инцидент, каза Найденов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5661 |22.06.2011 Мирослав Найденов: Мамят и с яйца-менте . 2| 6170 |21.06.2011 "Амнистия" за фермери с дългове ще поиска Найденов . 1| 4741 |10.06.2011 М. Найденов: Безпрецедентна е кризата от ешерихия коли . 28| 5748 |16.04.2011 М. Найденов: Цените полудяха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads