Реклама / Ads
0| 4522 |29.03.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как да активираме Sportingwin bonus със завишени коефициенти?

.
В сайта на Sportingwin може да стигнете до повишени коефициенти за възлови мачове. Операторът ви дава възможност да залагате на по-високи ставки, така че да имате шанс да спечелите повече, с извършване на по-нисък залог. Как обаче да се възползвате от този бонус с повишени коефициенти, къде да намерите мачовете и как протича процедурата, ще научите от тази статия.
 

Какво е бонус повишени коефициенти в Sportingwin?
 

Ако търсите наистина атрактивен Sportingwin bonus, то тогава този с повишени коефициенти със сигурност ще ви донесе радост. В спортната секция на оператора ще откриете меню, което се нарича „Повишени коефициенти“, а в него са отбелязани спортните срещи, чийто ставки са по-високи от обикновено. С няколко движения можете да изберете мач и да поставите залога си.

 

Този бонус е предназначен за пазарите за краен победител и важи основно за футболните мачове в сайта. Така например, ако коефициентите за двубоя Нант и Ювентус са стандартни, но мачът бъде включен в раздела с повишени коефициенти, то тогава ще видите различни стойности. Вижте опцията „Краен изход“, тъй като за нея се предлагат най-добрите ставки, които може да грабнете.

 

В секцията със завишени коефициенти могат да се открият футболни двубои от най-големите първенства и турнири, включително такива от Италия, Франция, Германия, Англия, Испания и други. По-интересното е, че се предлагат и битки от големите турнири, каквито са Шампионска лига и Лига Европа. По този начин винаги можете да стигнете до наистина впечатляващи цифри.

 

Колко често има мачове с повишени коефициенти в Sportingwin?
 

Букмейкърът се стреми да избира най-вълнуващите събития и да ги поставя в раздел „Повишени коефициенти“. Обикновено, можете да видите такива, когато се провеждат официални надпревари от различните шампионати и турнирни битки. В някои случаи може да има само един мач с повишен коефициент, но е възможно да попаднете и на по-дълъг списък от спортни събития.

 

В този ред на мисли, е препоръчително да преглеждате редовно секцията, ако не искате да изпуснете нещо любопитно. Имайте предвид, че ставките са поне два пъти по-високи, отколкото ако играете в стандартния спортен раздел. Точно това допада на потребителите на Спортингуин и те не се колебаят да се възползват от атрактивната възможност, която операторът им е отредил.

 

Естествено, не може да намерите завишени ставки за всеки един мач, но пък и тези, които ги има  достатъчно. Да, някои ще кажат, че се поставят срещи с висока сложност на прогнозиране, но все пак ако късметът работи на ваша страна, можете да хванете коефициент, който да ви зарадва. В същото време са възможни и изненади, но футболът е непредсказуема игра, както всеки знае.

 

Няколко думи в заключение
 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5526 |01.03.2023 Как да играем в Pinnacle през Sportingwin онлайн? . 0| 4571 |21.01.2023 До 200лв. за спорт с BetMarket бонус код MAXBONUS . 0| 4814 |22.11.2022 Sportingwin стартира за България с обновен уеб сайт . 0| 4045 |23.03.2022 Стартирай ударно с начален Betway bonus в казино раздела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads