Реклама / Ads
0| 3918 |27.03.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За осми пореден път REFAN е генерален спонсор на Националния мемориален крос

.
С генералното спонсорство на REFAN в Пловдив за осми път стотици участници - от малчугани в детската градина до пенсионери, учстваха в традиционния Национален мемориален крос „Стефан Попов”.
 

Бягащите бяха разпределени в 22 възрастови групи, но всички тичаха с еднакъв хъс. Два набора на Локо-Пловдив също уважиха събитието, организирано от щедрия дарител на школата им – REFAN.

 

Всички класирали се от първо до шесто място получиха подаръци от пловдивския козметичен бранд.

 

Мемориалният крос е в памет на основателя на REFAN Стефан Попов. Той създава фирмата с амбицията да покори света с магията на българските аромати. Тази негова мечта днес е реалност. Неустоимите ухания на продуктите с марка  REFAN постепенно се превръщат в български посланици на красотата, добре познати на пет  континента.

 

Краткият житейския път на Стефан Попов е белязан с трудолюбие, безкрайна любознателност, съпричастност към човешкото страдание и благотворителност. За неговото душевно благороството и хуманни жестове може да се каже много, но най-важното е че те са се превърнали в семейна традиция благодарение на ентусиазма на г-н Ангел Попов, неговият син, известен с десетки  дарителски инициативи.

 

Той твърде млад приема предизвикателството да менажира и развива елитната козметична компания и едновременно с това се посвещава  на благотворителни каузи, воден от убеждението, че те осмислят живота и му придават достойнство. Попов-младши е наследил от баща си и пристрастието към подкрепата на спортни инициативи, които са най-прекият път  за укрепване на физическото здраве.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4571 |26.03.2017 Първи данни: ГЕРБ печели четвърти пореден парламентарен вот . 0| 3593 |22.12.2016 Пореден медицински стандарт падна в съда . 0| 3852 |16.12.2016 Валери Симеонов: Виждаме пореден обрат при Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads