Реклама / Ads
0| 6064 |05.11.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Откриха четвъртото изложение “Финанси за всеки”

.
Изпозлвайте хората с познания при взимането на инвеститорски решения, заяви при откриването на събитието председателят на КФН Апостол Апостолов.
 

Председателят на Комисията по финансов надзор Апостол Апостолов откри днес в Централното фоайе на НДК четвъртото финансовото изложение “Финанси за всеки”. Изложението, което ще продължи три дни, се провежда в рамките на Икономическия форум за Югоизточна Европа, чието откриване е тази вечер от 18:30 ч. в зала 9 на НДК.

“Обстановката, в която се проведа изложението, е доста интересна на фона на икономическите трудности в световен мащаб. Дано през идните две години  българският потребител да се науи от какъв тип финансови инструменти има нужда”, заяви при откриването Апостол Апостолов. Той посъветва да се купуват инструенти, които са познати. “Изпозлвайте хората с познания при вимането на инвеститорски решения”, допълни председателят на КФН.
На тазгодишното събитие присъстват Банка ДСК, Лев Инс, TBI Asset Management, ОББ, International Asset Bank, Банка Пиреос и др. По традиция изложението има и съпътстваща конферентна програма, която ще се проведе в рамките на финансовия поток от Икономическия форум за Югоизточна Европа на 6 ноември (четвъртък). Сред темите, които ще бъдат обсъждани, са Глобалните финансови тенденции и Югоизточна Европа, Капиталови пазари – перспективи след кризата, Предизвикателства пред развитието на капиталовия пазар.
Участие в дискусията, посветена на глобалните финансови тенденции, ще вземат министърът на финансите Пламен Орешарски, Флориан Фихтл, представител за България на Световната банка, както и Ибрахим Туран, подуправител на Централната банка на Турция. Основен говорител в този панел ще бъде Стив Ханке. Професор Ханке идва в България по покана на Български икономически форум, организатор на инициативата. В дискусията ще се включат Ян Бартоломеус, регионален директор на ИНГ Банк и Герт Хемплер, директор “Големи корпоративни клиенти” в MKB Union Bank.
Апостол Апостолов ще бъде основен говорител в панела “Капиталови пазари – перспективи след кризата”. В него ще вземат участие директорите на три от фондовите борси на Балканите:  Хюсеин Еркан, председател и главен изпълнителен директор на Истанбулската фондова борса, д-р Мурис Чичич, директор на фондовата борса в Сараево и Иван Щериев, главен изпълнителен директор на Македонската фондова борса. Домакин на този панел е ”Синергон” Холдинг
Основен говорител в третата дискусия от финансовия поток е зам.-председателят на Комисията по финансов надзор Ралица Агайн. Презентация ще направи и Стефан Софиянски, изпълнителен директор на ЗПК “Лев Инс”. Застрахователната компания е домакин на панела. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6072 |03.11.2008 Български визов център откриха в Москва . 0| 18841 |06.06.2008 Най-скъпите яхти на изложение във Варна . 0| 9167 |25.04.2008 22 български изби участват в изложението "Винотур" във Варна . 0| 5163 |16.04.2008 Туристическият бизнес се събира на изложението Културен туризъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads