Реклама / Ads
0| 4000 |13.04.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с онкологични заболявания - безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Мелтем Селам на 28-ми Април във Варна

.
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи път Доц. д-р Мелтем Селам водещ турски специалист по медикална онкология на 28- ми април 2022 във Варна Тя ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването й ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.
 

Всички пациенти,които имат нужда от лечение на онкологичен проблем , могат да проведат безплатна консултация с медицинския онколог. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефона  на здравния център- 0878500920 и да си запишат час.

 

Кой е Доц. д-р Мелтем Селам?

 

Доц. д-р Мелтем Селам е изтъкнат турски медикален онколог. Тя има дългогодишен опит в своята област и в момента работи в Liv Hospital Ulus, Истанбул, Турция. Специализирала е медицинска онкология, рак на стомашно-чревната система и рак на яйчниците. Тя получава медицинското си образование в Медицинския факултет на Истанбулския университет. Работила в болницата за обучение и изследвания на Министерството на здравеопазването в Истанбул, Отделение по вътрешни болести.

 

Професионален опит

 

Liv Hospital Ulus
Университетска болница Okmeydanı İstanbul - Медицинска онкология
Институт по онкология в Медицинското училище в Истанбул – Медицинска онкология
Университетска болница Okmeydanı İstanbul – вътрешни болести
Университетска болница в Истанбул – вътрешни болести
Членство в професионални организации

Турска асоциация по медицинска онкология
Медицинска асоциация в Истанбул
Изследователска група за рак на гърдата в Истанбул
Турска асоциация за рак на белия дроб
Асоциация на завършилите Американската академия Üsküdar


Основните клинични области на интерес на Доц. д-р Мелтем Селам включват:

Доц. д-р Мелтем Селам лекува различни онкологични заболявания, използвайки химиотерапия, имунотерапия, хормонална терапия и таргетна терапия. Списъкът на някои от състоянията, които лекува д-р Мелтем Селам включва:

 

Смесени глиоми
Рак на стомаха
Колоректален или рак на дебелото черво
Епендимоми
Рак на панкреаса
Рак на яйчниците
Олигодендроглиоми
Рак на дебелото черво
Рак на мозъка
Рак на маточната шийка
Примитивни невроектодермални тумори
Рак на белия дроб
Рак на кожата
Рак на гърдата
Рак на простатата
Рак на мозъка – астроцитом
Някои видове рак, които са устойчиви на химиотерапия и лъчелечение (напр. меланом)
Рак на устната кухина или на устата
Рак на ректума
Менингиоми
Метастатичен рак 


Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц. д-р Мелтем Селам на 28- ми април 2022 във Варна трябва да си запишат час предварително на телефона на  ЗИЦ„Медикъл Караджъ“: 0878500920 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Доц. д-р Мелтем Селам, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4447 |05.03.2022 ”Аерофлот” спира всичките си пoлети зад граница с изключение на тези за Беларус . 0| 4361 |14.02.2022 За всички пациенти с ортопедични заболявания – онколог-ортопедът доц. д-р Мехмет Али Деведжи ще проведе безплатни консултации на 23 и 24 февруари 2022 в София . 0| 4064 |18.01.2022 За всички деца с хематологични и онкологични заболявания, безплатни консултации с проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари в София . 1| 5059 |11.01.2022 Земеделското министерство подкрепя намален ДДС за всички основни хранителни продукти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads