Реклама / Ads
10| 10588 |24.06.2018 ГЛАСЪТ

Ловиха ловешкия беглец, както и Левски не са ловили. Хую хуйкхутешкур хуйнгер

.
Народът гледа как залавят Апостола - възстановка
Хванаха затворника. Цялата власт ликува. Полиция, прокурори, отрядът за борба с тероризма, барети, качулки, хеликоптер, потери, блокади, доброволци, горски, от военните някакви спецове, следови кучета…
 

Съвестни граждани на Александрово от ромски произход също дали своя принос.  Пуснахме и дрон, дуе се пред всеки микрофон вътрешния, а очите му искрят като звездици. Горд е. Натри носа на гаднярите точно преди вота на недоверие. Апропо стотици униформени и въоръжени до зъби командоси и ченгета търчаха по ниви, гори и дерета, но едно от кучетата намери дрехата на пандизчията. Да му дадат пържолки на животинчето. Телевизиите да не си бъркат в носа, а да снимат репортажи за най-добрия приятел на човека. Водачът му да разкаже две-три патриотични истории с четириногия полицай. Министърът и главсекът да обясняват пред и зад кадър научно и ръководно. На главсека много добре му се получава – досущ цветанчов ученик.

 

Насред националното опиянение от епичния резултат от издирването на беглеца, някакви нахалници се опитват да мушнат лъжица катран в кацата с мед. Заяждат се: След като стотици преследват осъден за блудство и кражби, колко спецподразделения ще са необходими, ако терорист/и решат да направят беля? Ама че гаден подтекст.

Антитерористите в действие.

 

Край Ловеч все такива ги правят… Левски, Дяконът, лъвът на единствената българска революция го хванаха в Къкрина 5-10 (историците още спорят за бройката) обикновени заптиета. Пандизчията Борис Иванов в наши дни бе преследван от потери тежко въоръжени мъже, бойна техника, кучета и дрон. Прогресът в тактическо и професионално отношение е очевиден… А и къде ще се мери Апостола с перверзника Иванов.

 

Такааа… Ето и голямата новина: Цецо учи шведски! Запалил се, след мач на шведите на световното по футбол, по време на който коментаторът от подопечната на Цецо БНТ повторил 48 пъти „тре конур“.

 

Ето и първият урок по шведски на Цецо.

-         7 медицински сестри пеят за 77 лъжици, 67 жирафа и 6 крави…

Превод на шведски:

- Хую хуйкхутешкур хуйнгер ум хуйти хую хуедер ок сексти хую хуйрафер ок хую к*р.

Милият полиглот. Милата България. Еваллахуйтихумодер…

 

Каква е връзката на шведския на Цецо, - питате - с пандизчията от Ловеч? Не знам, но няма начин да няма. Пандемониум...

 

 

Феникс Едномъдович

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 18309 |21.06.2018 Г-н Цветанов, то бива лицемерие, ама чак толкова.... . 9| 7787 |20.06.2018 Сит на гладния не вярва . 10| 19874 |18.06.2018 Кой и защо нареди на медиите да мълчат за злините в Медицински одит . 10| 16657 |17.06.2018 Ако рускиня поиска секс с чужденец на Световното, нищо не може да я спре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads