Реклама / Ads
24| 10267 |21.01.2023 ГЛАСЪТ

Заговор „Курица не птица“: Правителство на келепира, включва се и царя

.
България е страната, в която най-голям келепир има в политиката. 90% от участниците в нея са некомвертируеми на пазара, затова пълнят джобове и сметки чрез партии и партийни далавери. Става дума за аферисти, които наизустяват няколко клишета и лозунги, което им стига, за да станат приказно богати. За сметка – ясно на кои.
 

Изборите били омръзнали на хората. Обществото се нуждаело от редовно правителство. Хората от Промяната се оказали шарлатани. Демокрацията ощетявала обикновените граждани. Евро-атлантизма бил вреден, Кремъл бил нашата посока.

И още, и още, и още от този сорт. Изглежда елементарно и нескопосано, но това е завъртяно от огромна пропагандна машина, част от която са немалко медии.

Заплахата за статуквото е реална. Затова то не жали средства, за да запази своите позиции в институциите и по върховете на властта. Играта загрубява с всеки изминал ден, дори с всеки час. Не се подбират средствата. Те напомнят похвати, използвани от Хитлер, Сталин, Лукашенко – без преувеличение.

 

Но да се върнем към главната новина – планът за бъдещо правителство, което ще се сформира след предсрочните избори на пролет. Задкулисието залага на сигурно и вече е задействало всички лостове – активизиране на главния прокурор Иван Гешев, връщане на БСП в прегръдката на статуквото, есхумиране на мъртви политически проекти и пр.

 

Да караме поред.

 

Гешев предвожда активното мероприятие по дескридитиране на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Скандалите по темата с Джеймкорп и Нексо са само част от плана, предстоят нови кални водопади. Гешев на това е обучаван в школата в Симеоново – на ченгеджийски номера.

 

Възкръсва НДСВ на Симеон Сакскобургготски. Забележете: идеята започва да се материализира след дружеската срещу на царя с руската посланичка Елеонора Митрофанова и руския митрополит Антоний, приближен на патриарх Кирил (офицер Гундяев от тайните служби). Не се среща например с г-жа Джузепина Дзара, посланик на Италия, в която има ново правителство, нито с посланичката на САЩ Херо Мустафа, която остро поставя въпроса за корупцията в България, а точно с Митрофанова, представляваща агресор, нападнал суверенна Украйна… Дали понятието съвест все още има някакво значение у нас…

 

НДСВ е нужно в този момент, за да може Борисов и ГЕРБ да имат патерица за съставяне на кабинет след предсрочния вот. НДСВ ще се окаже в парламента по схемата, по която там се оказа „Български възход“. Заверата с хартиената бюлетина бе целенасочена.

 

В процес на реанимация са и отломки от БСП, които, ползвайки гостоприемството на Георги Гергов в Пловдив, стартира обединение под кодово название „Обединена левица“. В него са лица като Георги Първанов, Румен Петков… няма смисъл да ги изброявам. Мирише им на власт и пари, нищо че ползват ленинска реторика за народните маси. Зад тях се промъкват сенките на задкулисието, масонската ложа „Слънце Ориент“, почетният консул на Русия, посланичката Митрофанова, Борисов и други от политическата морга.

 

Целта е една: Правителство на спасението. Някъде през май. Спокойно може да го наречете „правителство на келепира“ - ще е сто пъти по-вярно. Имат натрупан опит в това отношение: тройната коалиция и последващото 12-годишно управление на Борисов и ГЕРБ.

 

Със сигурност президентът Радев знае за този план. Съвсем скоро ще стане ясна и неговата роля в това начинание.

 

Къде в схемата е ДПС? Там, където винаги е било. Този отговор е достатъчен.

 

Дали всичко това е обсъждано и договорено в разговори между Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган и Бойко Борисов? Да, разбира се. Плюс разгововри с БСП, Първанов, Гергов, съветници на президента – по всички правила на конспирацията. 

 

Целият процес се наблюдава и насочва от руските тайни служби. За Путин и Кремъл е много важно да имат „своя“ власт в страна, член на НАТО и ЕС. Унгария вече се задъхва, трябва й подкрепа. Още повече, че Сърбия започва да се отдалечава от Москва.

 

Очаквайте енергично отричане на заверата. Това също е част от замисъла. „Независими“ ибрици – медийни и с научни звания, постепенно, но упорито, ще прокарват идеята в общественото съзнание. Накрая ще узнаем, че гражданите (мъдрият български народ...) са тези, които настояват за такова управление. Въпросните политически играчи просто „изпълняват“ волята на народа.

Ще продължат и с лицемерието, какви „истински евроатлантици“ са. Истински, а?

 

Красиво, нали?

И подло, както винаги.

 

Задава се грабеж, какъвто не се помни от Освобождението насам.

 

Това очаква България.

 

Курица не птица, Болгария - не за граница…Съветски лаф от времето, когато Бай Тошо е настоявал да станем 16-та съветска република.

 

И там, и тук все още има екземпляри, които смятат да повторят опита.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 30830 |04.02.2021 Папка в Брюксел трябва да изкара Борисов и Гешев жертви на заговор за убийство . 60| 43520 |02.10.2019 Война. В ход е истинският заговор за окупиране на държавата . 10| 10798 |19.07.2018 Бройлерови атаки срещу ”заговора” и обратният ефект от тях за кабинета . 38| 93348 |09.01.2018 ГЕРБ източвала държавата чрез Петър Христов. Осемте заговора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads