Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

12| 13817 |20.09.2020 АРТ ДЖУНГЛА

Поетът Н. Милчев: Новите български космонавти - Борисов, Сачева, Биково-Харалановата армия....

.
Не е вярно, заблуда е, че България си има само двама космонавти – Георги Иванов и Александър Александров, полетели между звездите през миналия двайсети век. Нашето съвремие и нашият печален политически живот изстреляха пред очите ни поне още няколко персони в Космоса.

Пръв полетя премиерът Борисов. Неговата джипка се превърна в совалка, която с всеки изминат ден се отдалечава от планетата на илюзиите, наречена България, и потъва в далечния Космос.


Натам – към далечния Космос, се е запътила и Деница Сачева, която като истинска тъмна героиня от „Междузвездни войни“ брани Империята и Реда от бунтовниците.


Компанията на звездните хубавци се допълва от Биково – Харалановата армия, въоръжена с телевизии, сайтове, социологии, лъжи и манипулации. Близо до кораба майка – джипката, се реят загадъчният габровски мъдрец Томислав Дончев, развеселяващата народа абревиатура от кърджалийския красив край, както и още кандидати за извънземна политическа слава.


Няма да е честно, ако пропуснем извънорбиталните военизирани пътешествия на космонавти от рода на Каракачанов, Симеонов, Джамбазки, Андрей Слабаков и още знайни и незнайни извънземни пазители на Реда и Тишината.


За Доган, Пеевски и Гешев не смея и да си помисля – те са паралелни Вселени. Пред тях науката и човешкият разум са безсилни. Те или си говорят с Господ, или са негови инструменти.


Всичко си имат тези нови космонавти – власт, пари, жени, чекмеджета, полиция, приятели по света и у нас. Само едно си нямат – почва под краката, земя и реалност. И време вече си нямат.


А може би там някъде – в красивия, но суров Космос, ги чака или Планетата на възмездието и правосъдието, или Планетата на забравата, защото значението на думата Космос е Красота, Ред и Хармония.


P.S. Списъкът с новите космонавти може да бъде продължен с имена от всички сфери и стратосфери на нашия политически, икономически, културен и всякакъв останал ни живот.

 

Николай Милчев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 8| 7721 |02.09.2020 Поетът Николай Милчев: На 2 септември Триъгълникът на властта стана Бермудски триъгълник . 11| 8255 |27.08.2020 Николай Милчев: Пандемията е станала по-важна от училището! . 2| 7785 |12.08.2020 Поетът Н. Милчев: БНТ на 60 очевидно е замислен като сериала ”Дързост и красота” . 11| 9914 |07.08.2020 Поетът Николай Милчев: Какво ли ще стане утре в 4 часа сутринта?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ