Реклама / Ads
8| 21665 |23.04.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Райна: Оставих Коцето, защото кръшкаше – това е предателство

.
Райна и Константин
Факт е, че Константин искаше дете, а аз не исках, но не бях сигурна в него и това, което се случи показа, че съм права.
 

Млада, красива и без силикон, така водещият представи певицата Райна в студиото на Директно Карбовски по Нова тв.

Аз обичам сама да боядисвам яйцата за Великден. Това е голям празник, но аз никога не си позволявам участие на такъв свят ден. Преди много години през Велика събота един кон изкочи пред колата, едва се отървахме, това беше знак, че на такива свети дни не се работи, започна да разказва животът си Райна.

В момента, в който разбрах, че Константин има друга и връзката ни прекъсна. Не възлагах надежди, че той е човекът, който да ми даде това, което искам. Хората все по-трудно правят разлика между любов, привличане. Аз съм може би консервативна, но хигиената между двама души е просто необходима, каза певицата.

Нашата раздяла трябваше да се случи, просто разбрах, че Константин не е за мен – изключвам изневерите въобще, това е предателство. Не намесвам конкретното момиче, защото не е била само тя, уточни Райна и добави, че не съжалява за връзката си с Константин, тази връзка й е взела много, но също така й е дала много.

Факт е, че Константин искаше дете, а аз не исках, но не бях сигурна в него и това, което се случи показа, че съм права, поясни певицата. Сега сме добри приятели, няма интриги и скандали около нас, допълни тя

Тя разказа и за участието си в Биг брадър, Коцето бил много навит да участва, имал нагласата, че всичко ще бъде добре и така я склонил да участват.

Певицата отказа да отговаря на въпроси за личния си живот, защото не искала да се ровят в личното й пространство.
Във всяка сфера от живота има лобита, пари при пари отиват, поясни тя и каза, че инвестирането на пари в кариерата носи повече реализация.

Моето име е избрано от леля Ванга, тя е поръчала в никакъв случай да не променям името си. Разбрах какво е искала да каже когато в Пайнер поискаха да приема артисдтичен псевдоним, но аз не се съгласих, каза певицата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 12674 |23.04.2011 Драго Чая: Лили Иванова се разочарова от мене . 1| 6061 |21.04.2011 БГ-опосуми ще минат по червения килим в Кан . 43| 13873 |21.04.2011 Надежда Нейнски става тъща? . 33| 9684 |20.04.2011 С. Сакскобургготски и Е. Минчев сватбуват рамо до рамо в Лондон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads