Реклама / Ads
8| 8598 |12.12.2015 НОВИНИ

Скандал! Сумиста излизал 37 пъти от затвора, за да лекува зъб

.
Петър Стоянов-Сумиста разиграваше невиждани циркове в съдебната зала
Лидерът на бандата за мокри поръчки „Килърите “ Петър Стоянов-Сумиста е излизал 37 пъти от Варненския затвор през последните няколко месеца. Причината-лекувал си е зъб. Това разкриха за Фрог нюз от затворническата администрация. Най-скандалното е, че в медицинската документация липсват данни, че затворникът е страдал от зъбобол и е предприел някакви мерки.
 

Твърди се, че затворническото досие на Сумиста  е празно по отношение на въпросните болежки и последвалото лечение.  В същото време администрацията е дала разрешение на  Сумиста  да излезе, като му е подсигурила кола, която да го закара до стоматологичния център в морската ни столица.  Загадка е какво точно се е случвало при зъболекаря и дали Петър Стоянов не е провеждал нерегламентирани  срещи. Прокуратурата вече е уведомена за случая.

 

Любопитните факти, свързани с осъдения на 19 години затвор за палежи, рекет  и  побои, не свършват до тук. Преди време Сумиста  изразил желание на всяка цена да остане във Варненския затвор. Преди няколко дни, обаче той бил преместен в Софийския пандиз, тъй като по закон трябва да излежи тежката си присъда по местоживеене. Само за броени часове той променил местоживеенето  си и се записал на адрес във Варна. Желанието на Сумиста  на всяка цена  да остане там, озадачила всички относно сигурността на режима, който се прилага.

 

Срещу Петър Стоянов и групата „Килърите “ в момента продължава да се води процес за убийството на Румен Рачев и Петър Лупов . На първа и втора съдебна инстанция магистратите дадоха на Сумиста  и на още двама от неговите авери  най-тежките доживотни присъди. Това са Васил Костов и Георги Вълев. Преди окончателно да се произнесат съдиите от ВКС , те  поискаха да бъдат разпитани още няколко свидетели. Преди месец хора, които се представят за пратеници на  Сумиста  „обработваха“ някои важни свидетели, с цел да се откажат от показанията си. Срещу това предлагаха пари „колкото поискат“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8027 |07.12.2015 Скандал! Шефка в Столичното следствие кадрувана „в грях” . 16| 9071 |07.12.2015 СКАНДАЛ! Депутати получили писма "Ти си корумпиран", крият ги . 12| 6788 |26.11.2015 Скандал! МС потули аферата за “златния” чадър на Слънчев бряг . 3| 6247 |17.11.2015 Скандал! Пуснаха Туцо от „Килърите” срещу 30 бона парична гаранция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads