Реклама / Ads
0| 18850 |27.07.2016 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Задържаха скандален общински съветник от ДПС в Плевен за зверски побой

.
Методи Петков демонстрира самочувствие в съдебната зала
Задържан е скандалният общински съветник от ДПС в Плевен Методи Петков за зверски побой. Това научи Фрог нюз от полицейски източници. На топло в ареста са натикани още двама негови авери. Жертвата е с опасност за живота и лекарите се борят да го спасят. Говорителката на МВР в областта Мариана Цветкова заяви, че нищо не знае и има нужда от 5 минути, за да провери информацията. След това, обаче не си вдигна телефона. Това създаде усещането, че МВР старателно крие инцидента с фунционера на ДПС. Проверка на Фрог показва, че той дори не е вписан и в официалната страница на ведомството в интернет.
 

Според сигурни източници от местната полиция, побоят е станал във вторник вечерта на язовира край плевенското с. Каменец. Методи Петков е съветник на депутата от ДПС Митхат Метин. В момента той е подсъдим заедно с бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов по грандиозна афера, свързана с взимане на подкуп и търговия с влияние.

 

Заради скандала Аврамов светкавично беше изключен от партията на Борисов. Методи Петков бе осъден условно за неплатени 14 000 лева данъци. Медийни публикации свързват името му със самоделна бомба, която по чудо не избухна в Плевен докато на посещение в града бе Бойко Борисов. Подозира се, че Петков държи ромите в с. Буковлък, където на изборите масово гласуваха за ДПС. Петков бе замесен и в масово меле на роми в плевенската дискотека "Бижу" през 2008 г.  "Не съм виновен", "Набеждават ме", "Инсценират всичко", са само част от публичните оправдания на Методи Петков.

 

Има данни, че в момента хора, близки до Методи Петков, обикалят свидетелите на побоя и ги притискат да си сменят показанията. Говори се, че се предлагат и пари, за да може общинският съветник да излезе чист. Хората в града коментират, че случаят умишлено се прикрива, тъй като от доста време ДПС назначавало шефовете на полицията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6766 |27.07.2016 А. Кунчев за Фрог: Бум на вируси, които се проявяват като грип . 0| 5018 |26.07.2016 60 нелегални имигранти задържаха в София . 2| 6904 |26.07.2016 Делийски за Фрог: Първанов играе в полза на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads