Реклама / Ads
9| 7487 |01.10.2009 НОВИНИ

16-годишна обеси младеж

.
21-годишен младеж от Кюстендил се обеси публично заради 16-годишна девойка. Влюбеният се окачи на дърво пред хотел "Спорт палас" в града.
 
Андрей Стамов е открит да виси обесен зад бившия спортен хотел около 20 часа завчера. При извършения оглед на място следи от насилие не са установени.

Сигнала за трагедията е подала в полицията 16-годишната приятелка на младия мъж Ивета, пише регионалният в. "Струма".

В дома на Андрей на ул. "Църноок" до Икономическата гимназия полицаите открили предсмъртно писмо, написано от младежа и адресирано до майка му. В него Стамов се извинява на майка си, че ще я натъжи много и обяснява, че повече не може да живее така.

Очаква се експертизата на патолозите по случая, но според близки на почерненото семейство няма съмнение, че Андрей сам е посегнал на живота си.

Работим по няколко версии, все още е много рано да се каже каква е причината за смъртта на 21-годишния Андрей Стамов, каза директорът на ОД на МВР - Кюстендил комисар Георги Джоглев. Едната от версиите е, че преди да си сложи въжето, Андрей е имал скандал от ревност с 16-годишната си приятелка, криминалистите установили, че девойчето е свидетел на самообесването. Тя е в шок, почти не може да говори и по лекарско предписание все още не сме разговаряли с нея, казаха полицаи.

Малко преди фаталния инцидент около 17 часа Андрей и приятелката му Ивета излезли на разходка в центъра на Кюстендил. Докато се разхождали, младежът заподозрял, че момичето флиртува и това станало повод за скандал между тях. В края на препирнята Андрей си тръгнал за вкъщи със заканата, че ще сложи край на живота си, а приятелката му се опитвала да го успокои. Той обаче отишъл в дома си, написал писмото на майка си и взел едно парче сезал, с което се отправил към Хисарлъка. Там демонстративно метнал въжето на един клон и си сложил примката на шията.

След като разбрала, че решението на Андрей да посегне на живота си е категорично, тийнейджърката се изплашила, а като видяла как увиснал на сезала, тя се опитала да го свали, повдигайки краката му, но младежът издъхнал в ръцете й. От шока девойката не знаела какво да прави и хукнала да обикаля улиците на града, около 20 часа, прибирайки се в дома си, разказала всичко на родителите си и те подали сигнал в полицията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5310 |28.09.2009 Мъж се обеси в Младост . 3| 4925 |24.09.2009 Баба се обеси, обраха я по телефона . 1| 5012 |04.09.2009 Синът на директора на енергото в Разлог се обеси . 24| 6607 |21.04.2009 Убиец и жертви пред „Соло” - образовани младежи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads