Реклама / Ads
3| 5062 |18.01.2024 НОВИНИ

23-годишна бере душа в болница след побой от мъжа си, той отвлякъл детето им, а полицията 5 дни не може да го открие

.
Източник: Pixabay
23-годишна жена е пребита от мъжа, с когото живеела в пловдивския квартал "Христо Смирненски". Поредният случай на насилие е от събота, когато младата жена е постъпила за лечение в болница, а насилникът й е избягал и се укрива с детето им, съобщи Нова телевизия.
 

Извършителят е на 29-години от Видин и към момента е в изпитателен срок заради присъда за шофиране след употреба на наркотични вещества.

 

Вследствие на бруталния побой жената е с множество наранявания по тялото и лицето. Тя е хоспитализирана в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. Първоначално се е опитала да прикрие пред медиците станалото, твърдейки, че е пострадала при битов инцидент падайки по стълбите. Лекарите обаче уведомили органите на реда. Преди полицията да успее да се намеси побойникът е успял да избяга и да се укрие заедно с детето.





В ефира на Нова телевизия майката на пострадалото момиче изплака, че състоянието на дъщеря й лошо. „В момента тя е на легло, така ще остане 3 месеца. Болките в тялото и са ужасни, заради натрошените ребра”, сподели още родителката. Момичето е претърпяло операция на крака заради натрошена кост на таза и бедрото. Има счупени ребра, хематоми по главата и тялото. Пострадалата е обяснила на майка си, че е била бита пред детето, а скандалът е станал "заради битовизми". Биячът я карад сама да трие кръвта по пода, след което продължавал да я налага. Майката разказа още, че това не е първият в случай, в който дъщеря й е жертва на насилие.

 

Момичето е подало жалба в полицията след последния случай на побой. Мъжът продължава да тормози жената, както и близките й по телефона, отбелязва майката. „Той казва, че няма да даде детето, докато жалбата в полицията не бъде изтеглена”, казва още тя. По думите й дъщеря й няма платени здравни осигуровки и трудно намира средства за лечение. Звънял  постоянно, но по неясни причини полицията все още не може да го открие.





От РДВР в Пловдив информираха, че мъжът е криминално проявен и осъждан. Той се издирва. По неофициална информация вече се знае къде се укрива и е въпрос на часове да бъде задържан. Пет дни след бягството му. Случаят е докладван и на районната прокуратура, която е образувала досъдебно производство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4210 |18.01.2024 Доц. Ангел Кунчев: Грипът удря до 1-2 часа. Силна отпадналост и болки в мускулите са отчетливите симптоми . 3| 4113 |18.01.2024 Мария Габриел: Имаме подкрепата на белгийското председателство на ЕС за Шенген . 5| 4844 |18.01.2024 Георги Ангелов: Еврозоната осигурява допълнителна защита в кризисни моменти . 2| 4031 |18.01.2024 Tурция иска екстрадирането на четиримата български граничари, обвинени в убийство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads