Реклама / Ads
0| 18061 |05.05.2022 НОВИНИ

Адв. Марк Фейгин: Олигархът Ковалчук, а не Патрушев сменя Путин във властта

.
Наскоро се появи информация, че руският президент Владимир Путин може да се оперира. Слуховете за здравословните проблеми на собственика на Кремъл се носят от доста време. Докато Путин прекарва време в болницата, неговите задължения ще се изпълняват от друг човек - достатъчно близък до него. Руският политик и адвокат Марк Фейгин говори за това в Youtube канала ”Украйна 24”.
 

Последните слухове около възможната операция на Путин дадоха повод да се говори за това на кого руският президент ще прехвърли властта в страната по това време. Често за такъв човек се смяташе секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Руският политически и обществен деец Марк Фейгин се съмнява, че това ще бъде този човек, защото Путин обикновено вярва на хора, по-слаби от себе си.

 

„Признавам, че това ще бъде някакъв неформален контрол. Сред близките му неформални лица това е Юрий Ковалчук, олигарх. Близък приятел на баща му от много години, от Санкт Петербург. Путин, ако е сигурен, че няма да умре, но просто трябва да контролира ситуацията за определен период от операцията, тогава той по-скоро ще се довери на близък човек“, каза Фейгин.


Именно Ковалчук, смята Фейгин, може да се превърне в един вид преходна, номинална фигура. Всъщност не е толкова важно кой ще бъде: „Сега Ковалчук ​​е много близък с дъщерите на Путин, той също работи с тях. Казват, че дори седи на заседания на FSO. FSO е съгласен с Юрий Ковалчук ​​по някои въпроси, свързани с личността на президента. Това е такава степен на доверие, което не изисква официални позиции“.


Какво може да очаква Украйна от този човек. Марк Фейгин отбелязва, че братята Ковалчук ​​са доста рационални хора, по-рационални от повечето от обкръжението на Путин и притежават много различни неща:


"Те притежават REN TV. Половината от мрежата им е всякакъв вид окултизъм, полети до Нибиру и др. Юрий Ковалчук ​​едва ли прилича на човек, който прави такива неща, но активно го експлоатира, всичко това е окултизъм. Следователно тези хора са непредвидими от една страна, от втора, струва ми се, те са хора на парите. А парите са рационално начало. За тях парите са по-важни от всичко друго."

 

Според Фейгин тези хора вероятно ще изберат по-мека фигура, която ще им осигури гаранции: икономически, финансови и имунитет. Едва ли ще направят внезапни движения като - да подкопаем целия свят,  заявява политикът.

 

Превод: Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3525 |15.04.2022 Путин се оказа по-беден и от помощника си. За 2021г. декларирал 10 млн. рубли, два апартамента, две коли и ремарке . 0| 2982 |13.04.2022 Антон Марков, МВнР: Изведените моряци до 1-2 дни ще са в България . 0| 3599 |07.04.2022 Почина адвокат Марин Марковски . 0| 3906 |28.03.2022 Кметът Маркушин: Ирпин е свободен!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads