Реклама / Ads
4| 5992 |22.07.2020 НОВИНИ

АКФ с въпроси към Маринов за ”Осемте джуджета”, на които той не отговаря

.
От Антикорупционния фонд са изпратили въпроси до министъра на вътрешните работи Младен Маринов във връзка с тяхното разследване ”Осемте джуджета”. Въпросите са относно полицейската охрана пред заведението и контрола върху дейността на фирма ”Делта гард”. До този момент обаче вътрешният министър не е отговорил, въпреки официално изпратеното до министерството запитване.
 

Това са въпросите от “Осемте джуджета”, на които министър Младен Маринов отказва да отговори седмици наред - за полицейската охрана на ресторанта на ул. “Шандор Петьофи”, за контрола върху дейността на “Делта гард” и дали брат му работи за Петьо Еврото:

 

ДО ПРЕСЦЕНТЪР НА МВР И МИНИСТЪР МАРИНОВ:

 

Във връзка с разследване на АКФ, изпращам следните въпроси на вниманието на министъра на вътрешните работи:

 

В продължение на най-малко две години (от септември 2018 година) на ъгъла на улиците “Шандор Петьофи” и “Цар Асен” в София пази патрулна кола. Каква е причината за тези охранителни действия?

 

В част от кореспонденцията на замесени лица в юридическия конфликт около групата фирми “Изамет” се споменават разговори с министри по повод на действия на охранителна фирма, а такава дейност е под надзор на МВР. Отправяни ли са към вас въпроси и молби по въпроса за физическата охрана на заводите на групата фирма “Изамет” в София и Дупница за намеса в случая?

 

В едно от твърденията на замесени в скандала Ваш брат работи и извършва охранителна дейност за бившия шеф на столичното следствие, сега адвокат, Петьо Петров.

 

Моля за Вашия коментар.




Това са въпросите от “Осемте джуджета”, на които министър Младен Маринов отказва да отговори седмици наред - за...

Posted by Антикорупционен фонд on Wednesday, July 22, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8541 |21.07.2020 Евробира само пред ”Осемте джуджета”. Заведението е затворено за протестиращи . 13| 5135 |17.07.2020 Манолова с вълна от въпроси за машинното гласуване. Пита кой го саботира . 78| 8570 |15.07.2020 Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов . 12| 4535 |15.07.2020 Маринов: Не бомбички, а самоделни взривни устройства са хвърлени снощи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads