Реклама / Ads
2| 3261 |08.11.2022 НОВИНИ

Аламанов пред Фрог: Номинацията ми е признание и отговорност

.
За пети пореден път ICCO номинира българин за най-добър професионалист в сферата на пиара в света. Оказва се, че това е не кой да е, а Любомир Аламанов. ICCO на практика е Световната организация на пиар асоциациите и експертите от цял свят. Казано иначе - асоциацията на бизнеса, в която влизат поне 75% от всички пиар агенции.
 

"Това е голямо признание и затова още не мога да повярвам. Всяка година ми е много особено. Това говори много за нашия пазар като български пазар. Много е трудно един човек да изпъкне, ако самият пазар не е на високо ниво. Ние сме свързани като една голяма общност. Ако идеите се възприемат лесно от пазара, те могат лесно и бързо да се реализират. Ако това не е така, дори да имаш добра идея, тя няма да се реализира. Фактът, че само в България има такива номинации, а от цяла Източна Европа няма никакви, това е доста показателно", обясни пред ФрогНюз Любомир Аламанов. 

 

Кандидатите за наградите се оценяват от елитен панел от най-добрите международни PR практици. Очаква се церемонията по връчването на наградите да се състои на 1 декември. 

 

Аламанов е номиниран в категорията "Пиар лидер на годината". Той е единственият българин, достигнал до финала на авторитетните награди. И единственият комуникационен специалист в света, получавал пет поредни номинации.

 

Признанието за Любомир Аламанов и SiteMedia Consultancy идва само седмици, след като получиха рекордните девет отличия на Platinum PR Awards 2022, организирани от най-авторитетната световна медия за комуникации PR News.

 

“Това е признание, но и огромна отговорност. Започваш да си под прожектора на компаниите, които следят и очакват от теб все повече. Това ни кара да сме внимателни към това, което предлагаме. Не можем да се изложим и да предадем доверието”, коментира още Аламанов. 

 

Той заяви, че е допускал грешки, давайки доверие на политически фигури и концепции.

 

“Личното ми разочарование е президентът Румен Радев, който само допреди година говореше и вършеше едни неща, сега върши коренно различни. Нямам отговор на въпроса какво се случи, че той се обърна за ден-два. Живеем в адски много лъжи. Много политици, особено едни бивши управляващи, които лъжат безобразно и имат напъни пак да управляват, нямат идеята за срам, въпреки че се правят на много морални. Първият въпрос е защо журналистите продължават да ги търпят и да им вземат интервюта и второ - защо има избиратели, които продължават да гласуват за хора, които лъжат”, заяви Аламанов. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5355 |08.11.2022 Кредитен анализатор за Фрог: Все повече хора изпадат в дългова спирала от бързи кредити, които не могат да плащат . 0| 2937 |08.11.2022 България и Кипър разпределителни точки за шпионски софтуер в ЕС . 8| 2862 |08.11.2022 Валентин Радев определи като безпрецедентно убийството на полицая около с. Голям Дервент . 5| 2824 |08.11.2022 Военният министър определи случилото се на границата като криминален случай на каналджии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads