Реклама / Ads
19| 4205 |01.03.2021 НОВИНИ

Социолог: Трифонов загрява вече 25 години, той е изненадата с главно ”И”

.
Източник: БГНЕС
Каквото и да стане с партията на Слави Трифонов, ще бъде изненада. Той е изненадата с главно ”И”. Трифонов загрява вече 25 години. Това каза социологът Андрей Райчев по Нова телевизия.
 

По думите му обаче най-голямата изненада е, че ГЕРБ тръгва да печели тези избори.

 

„Преди 6 месеца изглеждаше точно обратното. Хората искаха оставката му. Огромна изненада е, че те се връщат. ГЕРБ нямат шансове да спечелят първото място. Втора голяма изненада е, че партията на протестите, съединението между г-жа Манолова и „Отровното трио“ се борят за влизане. Трета много голяма изненада е ДПС. За пръв път от 7-8-10 години партията е във форма, защото отпадна войната с Ердоган и Турция. Съответно са много по-силни“, обясни той.

 

Българите категорично не искат да избират идеи, а гледат кой да изберат, коментира още социологът. Нещо подобно е в Унгария:

 

"Това отдавна не е идея, това е Орбан", уточни той.

 

Според Георги Харизанов изненадите, които Райчев изброи, звучат резонно. Той продължи да твърди, че ГЕРБ отново щели да изненадат хората, озовавайки се на първото място след изборите.

 

Влиянието и кондицията на партията по места не се било променило, въпреки протестите, категоричен беше Харизанов.

 

„Искрено се забавлявам, когато се започне една вълна от оплаквачки. Не го мислете ГЕРБ, вижте си вашите партии“, беше самоуверен анализаторът, защото партията на Борисов за пореден път щяла да осъмне първа на изборите.

 

Впечатленията на Харалан Александров пък са, че този път протестният вот тръгва в много посоки.

 

„Това е като балон, който се е надул и като го прободат на едно място изхвърчи като комета, докато ако е надупчен на много места, той тъжно се спихва и кльопва. Страхувам се, че и този път енергията за промяна ще се разпилее“, коментира социалният антрополог.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4131 |01.03.2021 Слави Трифонов: ГЕРБ обикалят националните телевизии и правят предизборна кампания с народни пари . 12| 7057 |27.02.2021 Социолог: Сякаш ГЕРБ вече целят другите да нямат достатъчна преднина . 28| 5812 |26.02.2021 ”Маркет линкс”: Слави Трифонов изпревари Борисов и Манолова . 19| 6141 |22.02.2021 Политолог: Голямата изненада няма да е партията на Трифонов, а резултатът на коалицията ВОЛЯ-НФСБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads