Реклама / Ads
2| 4488 |28.02.2020 НОВИНИ

АТАКА пита Каракачанов защо превърна МО в агенция за евтини имоти

.
Партия АТАКА иска вицепремиерът на ВМРО Красимир Каракачанов да бъде изслушан в Народното събрание във връзка с кадровите назначения, които прави, и военните имоти, подготвени за продажба на безценица. Това обяви партийният зам.-председател и депутат Десислав Чуколов на брифинг в парламента.
 

„Искаме изслушване на Каракачанов затова, че превърна МО в агенция за недвижими имоти и напълни властта с хора, които гледат личния си финансов интерес, а не интереса на държавата”, заяви пред журналисти Чуколов. Той допълни, че идната седмица АТАКА ще внесе искането си и очаква от ГЕРБ и НФСБ да го подкрепят.

Народният представител посочи, че обявените за продан имоти на МО са хиляди и са все на „апетитни” места. Той даде пример с вече продаден имот около Пловдив по 9.80 лв. квадратният метър, като в агенциите за недвижими имоти цената е 50 лв. за квадрат. „Излиза, че МО е продало този имот на пет пъти по-ниска от пазарната цена”, възмути се Чуколов.

 

Министерството на отбраната предвижда да продаде и три полуострова в най-красивите части на Южното Черноморие, стана ясно от думите на Чуколов.

Той се надява, че ВМРО и Каракачанов нямат какво да крият и могат да отговорят пред депутатите. „Апелирам към народните представители от ГЕРБ – нека подкрепят искането ни и по този начин да покажат, че не слагат чадър над вицепремиера Каракачанов”, допълни депутатът от АТАКА.


По думите му друга актуална тема от седмицата е изявлението на военния министър, в което казва, че така повече не може.

 

И ние от АТАКА казваме, че така повече не може. Властта е отговорност към народа, а не далавера.

 

В заключение Чуколов отново онагледи с примери кадровите назначения на компрометирани хора, които Каракачанов прави в държавната администрация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 4949 |28.02.2020 Захариева: Нека разпитат Борисов и да спрат да ”претоплят манджата” . 0| 4055 |27.02.2020 Арестуваха мъж, опитал да ограби магазин на метри от МВР . 3| 7334 |27.02.2020 Десислава Иванчева: Още през 2017 г. питахме КОЙ иска терените на БАН в Младост . 6| 11397 |26.02.2020 Търговци питат премиера кой ще покрие огромните им загуби след спирането на лотарията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads