Реклама / Ads
23| 6288 |29.05.2011 НОВИНИ

Ат. Атанасов: Борисов взима важни решения под натиск на Златев

.
Атанас Атанасов
През седмицата беше публикувана информация от грами на американското посолство. Информацията е автентична и достоверна, тя излиза от американското посолство, което излезе със съобщение, в което не опроверга автентичността на информацията. Връзката на Златев и Борисов е толкова силна, че Борисов взима важните политически решения под натиск от Златев, каза Ат. Атанасов в предаването Неделя 150 по БН
 

Основно става въпрос за доста точни оценки в психологическия портрет на премиера. Става дума за зависимостите му от неговото минало – връзките му със знакови лица от подземния свят и връзките му с руския лобист В. Златев. Употребата на тази информация в този момент вече е друга тема, каза Атанасов.

А. Кутев от БСП допълни, че информацията е вярна. Сигурен съм, че по времето на нашето управление са извършени убийства. Сега ние трябва да разберем истината за публикуваните данни за Борисов, длъжни сме пред обществото ни. Призоваваме прокуратурата да провери данните.

Атанасов попита БСП къде са били те по времето, което сочат грамите, защо не са разкрили престъпленията на Борисов. Трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но да не забравяме с кого си имаме работа, пише в една от грамите и това е много показателно, цитира той. Стана ясно, че Златев е консултант на руската страна по проекта Белене. Връзката на Златев и Борисов е толкова силна, че Борисов взема важните политически решения под натиск от Златев. Името на човека, която има най-голям интерес от публикуването на тази информация, е написано в тези грами, каза Атанасов.

Кутев обясни, че грамите са правени през 2006 година, но засягат времето преди управлението на БСП, тогава, когато Борисов е бил в охранителния бизнес. 

Мисля си, че има кръг близък до Б. Борисов, който ревнува. Разбирам, че Бивол е получил от Уикилийкс правата да публикува грамите за Балканите, каза Атанасов. Според него отговорността за липса на постижения в борбата с производството на синтетична дрога на Борисов е равна на тази на Румен Петков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5257 |28.05.2011 Б. Борисов: През есента ще се мразим един месец . 83| 5330 |27.05.2011 Борисов иска БСП повече да не припарва до властта . 30| 5041 |27.05.2011 Джеймс Уорлик даде рамо на Борисов в парламента . 39| 4838 |27.05.2011 Борисов: Имал съм тежки разговори с Путин, но не съм зависим от него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads