Реклама / Ads
80| 7728 |18.11.2010 НОВИНИ

А. Атанасов: Времето на Цветанов в политиката изтече

.
ген. Атанасов
Министърът се срутва, губи политическа височина с невероятна скорост; оперативната работа в МВР не му е ясна, имаше воля, но не му е там мястото, констатира генералът.
 

Вчера имам 75 неприети повиквания, някаква лудост е обхванала обществото покрай Филчев, може би той предава някаква специфична енергия
, обяви по НТВ ген. Атанас Атанасов. ДСБ внесе при новия главен прокурор над 10 сигнала, които изискват проверка на престъпната му дейност още след смяната му.

Смъртта на прокурора Николай Джамбов е един от случаите
, за които на Филчев още сега може да му се потърси наказателна отговорност - класически случай за самоубийство в резултат на психически тормоз. Защо по това дело никой не взема отношение, попита Атанасов и каза, че цяло кълбо от връзки пази Филчев, като се почне от Първанов, Р. Петков.

Имаме работа с един патологичен лъжец, каза Атанасов и добави, че целта на Филчев е сега всички да се обясняват с него. 3 битки имам с него, всичките спечелени. Кога говори той истината - когато ми казва смръдлив гном, или когато фамилиарничи, попита Атанасов. Той е и страхливец, отсече генералът.

Ако сега, при тази ситуация Филчев не бъде арестуван
, управляващите губят битката с Октопода и съдбата на Цветанов е обречена завинаги. Този човек остави гнойна следа в прокуратурата, констатира Атанасов и напомни как тогава ни е оценявал светът и натовските партньори. Всяко пъклено дело на Филчев имаше измислена версия за това кой е виновен, каза Атанасов.

Чудя се защо в този момент трябваше да се извади всичко това, но имам опасения, че то ще доведе до фиаско, каза Атанасов. Може би г-н Борисов разбра какъв гаф е направил с констатациите си за времето на Т. Живков и реши да отклони вниманието от него, направи догадка Атанасов.

С какви пари синът на Филчев учи в Швейцария, купува къща на майка си, ходи в чужбина, попита Атанасов по адрес на Филчев.

В България явно няма наказателно правосъдие, заключи той.

Времето на Цветанов в политиката е лимитирано, той си отива, приключва като вътрешен министър, срутва се, губи политическа височина с невероятна скорост; оперативната работа в МВР не му е ясна, имаше воля, но не му е там мястото.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4948 |18.11.2010 Рот изкривил думите на Цветанов? . 23| 8420 |16.11.2010 Филчев проговори: Цветанов изпълнява задачи от посолството на САЩ . 49| 7066 |16.11.2010 Цв. Цветанов: Филчев поръчвал убийства, подставени лица на Трактора ги изпълнявали . 1| 4905 |15.11.2010 Цветанов: Работим по разкриване на поръчковите убийства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads