Реклама / Ads
0| 4442 |03.07.2022 НОВИНИ

Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
”Изборите идват. Не могат да стигнат до местните избори, налага се да се скарат преди това. Трябва да се скарат през лятото, защото няма как Корнелия Нинова и Христо Иванов да имат един кандидат за кмет”. Това каза пред БНР Арман Бабикян от движение ”Ние идваме”.
 

И допълни, че единственият шанс да има кабинет е "да се разберат с ИТН".

 

"Скандалът между ПП и ИТН стана толкова отвратителен, че започнаха да си цепят и успехите, и неуспехите. Имат добри примери за обща работа и изведнъж всичко да започне да се очерня, не е почтено към истината... Нямаше валидна комуникация между тези хора в коалицията. Налага се да научат как се общува в коалиция. Историческият момент е такъв, че трябва да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да разговарят и започват всяко изречение с "Аз", ще правим избори след избори".


Според него харизмата на Кирил Петков е важна за ПП, а способностите на Асен Василев - за управлението на страната.

 

Бабикян допълни, че разделението у нас отдавна го има и че не успяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война:

 

"Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай Златни пясъци минават мини. Всички фази на войната - извън горещата, се водят срещу България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове срещу България ние се правим на глухи. Големият риск е, ако не успеем да събираме, тези, които искаме да променим България". 

 

И е категоричен, че Азът не трябва да е по-силен от идеята за обединение.

 

"Синергията за общо обединение за промяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка назад, за да можем да свършим работа. Егоизмът е ужасяващ. Не можем да променим така страната".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3045 |22.06.2022 Арман Бабикян: Насладата да набиеш управляващия бързо ще премине . 0| 3131 |15.06.2022 Петков: Всяко предложение за РСМ, което се отклонява от позицията ни, да минава през парламента . 0| 4618 |03.05.2022 Бабикян: Коалицията ще остане на власт . 0| 3261 |01.05.2022 Джонсън по-твърдо решен от всякога да подсили Украйна така, че Путин да се провали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads