Реклама / Ads
34| 9453 |08.06.2015 НОВИНИ

Бабикян за Фрог: Подозирам, че Борисов сбърка Ратко Младич с Милошевич

.
Арман Бабикян
За голяма част от хората етническото разделение е проблем. Но това не е генезис, а резултат. Защото бедността, нищетата и липсата на справедливост са това, което накара хората да се вглеждат един в друг, в цвета на кожата си и в религията. Иначе това не би се случило. Това призна пиар експертът Арман Бабикян по повод димите на Бойко Борисов, че у нас цъка етническа бомба.
 

Този проблем възникна заради факта, че огромна част от обществото е извън борда на социалния статус на средния българин. Когато има хиляди хора, които мизерстват с под 300 лв., за тях е по-лесно да намерят проблема за собственото си мизерно съществуване в това, че има ромска престъпност, отколкото, че има некадърност в управляващите.

Когато Бойко Борисов спомена за цъкаща етническа бомба, той имаше предвид собственото си величие и мъдрост на държавник, който е достатъчно цивилизован и пази етническия мир. За да изглеждаш по този начин, все пак трябва да има бомба. Когато има бомба, тогава има и герой, който спасява бомбата, обясни той.

Относно репликата на премиера „мога да стана Ратко Младич за един час”, Арман Бабикян уточни: Споменаването на Ратко Младич беше най-глупавото, което можеше да измисли премиерът. Подозирам, че сбърка Ратко Младич със Слободан Милошевич. В края на краищата това си е негово решение. Ако той за един час може да се превърне в човека, който е виновен за масовите гробове в Югославия, това е изключително лош знак. Надявам се да не е имал това предвид, допълни още Бабикян.

На въпрос защо държавното обвинение не се самосезира за думите на Борисов, че виновни за фалита на КТБ са Пламен Орешарски, Петър Чобанов и Иван Искров, експертът уточни: В прокуратурата работят по-сериозни хора, отколкото е самият премиер. Борисов има способността да каже взаимоотричащи се неща в продължение на едно денонощие и това се случвало десетки пъти. Така, че да му се задава въпрос дали лъже, както стана, е излишно, та камо ли да се слуша отговора му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 10296 |08.06.2015 Адв. Ботев за Фрог: Борисов да бъде разпитан от прокуратурата за КТБ . 5| 4872 |05.06.2015 Делийски за Фрог: С референдума Плевнелиев върви към втори мандат . 23| 5432 |05.06.2015 Синдикалист за Фрог: Москов щеше да прегази протестиращи медици . 0| 5047 |05.06.2015 Първо във Фрог: Само Светия синод не ме проверява, каза набеденият, че изоставил деца във Франция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads