Реклама / Ads
41| 6591 |17.04.2011 НОВИНИ

Н. Бареков: Ал. Петров и хората му разиграват елементарни етюди

.
Николай Бареков
Препоръчвам хигиена при представянето на новините. Предупредих Цв. Цветанов да не гледат отстрани, когато мен ме преследват, защото те ще са следващите и това се случи. Сега излизат на дневен ред елементарни хора, които смятат, че като бутнат банковата система, ще могат да дойдат да управляват страната, каза Николай Бареков в предаването Насреща Люба Кулезич по ТВ7.
 

Според него хората като Ал. Петров и тези, които стоят зад него, не могат да предизвикат катаклизми. Ползвал съм тези хора като информатори, те управляваха държавата за година, за две, но ние силно ги надценяваме. Те разиграват елементарни етюди всеки път, поясни журналистът.

Баланс при представянето на хора в новините, това е целта на медиите. Препоръчвам хигиена при представянето на новините, обяви Бареков и представи кадри за кмета на Хасково от 13 март 2009 година, където е и Я. Янев и където имало хора, които защитавали въпросния кмет. На 12 април 2011 година пък има снимки отново в Хасково, където е Ал. Петров, който ще защитава пак кмета, те ще бъдат политически чадър за този човек.

Тези хора разбраха от мен и бТВ, че има кампания в Хасково и се опитаха да яхнат вълната на недоволството, а сега отиват да защитават кмета, обясни Бареков.

За мене пишат какво ли не, че съм получил например 200 000 лева за случая в Хасково от братя Галеви. Това е схемата за омаскаряването ми, защото аз не влизах в техните схеми, провеждах самостоятелна политика на моето предаване. Тогава предупредих Цв. Цветанов да не гледат отстрани, защото те ще са следващите и това се случи, припомни журналистът.

Това е война, в която тези хора дърпат конците на държавата, предпочитат да го правят зад кулисите, добави той. През 2009 година имах добро предложение от ТВ7, за да продължа своето развитие и да сменя и амплоато си. Имах ключова среща тогава с Кр. Гергов и бях разубеден приятелски да напусна, но когато конюнктурата се промени и аз напуснах, останах една година „на сухо” и ето сега съм тук, разказа Бареков.

Това, което направиха братя Галеви през 2005 година, беше да съберат цялото управление в своите ръце. Сега излизат на дневен ред елементарни хора, които смятат, че като бутнат банковата система, ще могат да дойдат да управляват страната, каза още журналистът.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 5674 |12.04.2011 Дж. Уорлик: На хората у вас им е писнало! . 2| 5192 |09.04.2011 Стоян Петров-Килъра остава в ареста . 7| 7249 |08.04.2011 Сгурия от "Кремиковци" паникьоса хората в Елин Пелин . 10| 5116 |04.04.2011 Хората в Пиринско скочиха срещу екоесперти от ЕК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads