Реклама / Ads
0| 5391 |24.06.2008 НОВИНИ

"Биг Брадър" вече те гледа!

.
Кастингите за "риалити шоуто" започнаха, строи се нова къща, а продуцентите се надяват, че 4-тото издание на популярното шоу ще върне Нова телевизия в играта.
 

 

Кастингът за поредното четвърто издание на шоуто "Биг Брадър" вече започна и се прави последователно в 10 града – началото беше в Плевен, следват Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград и София.

Екипите остават по два дни във всеки град, а два дни преди тях камион на Биг Брадър обикаля съотвения град, за да информира кога и къде се провежда прослушването.

След приключването на кастингите продуцентът прави още една среща на всички кандидати, одобрени след първия кръг, но окончателният подбор на новите съквартиранти ще се направи преди непосредствения старта на "Биг Брадър 4".

Вече е започнал и строежът на новата къща, която този път е извън София, но пък ще бъде по-голяма от предишната. Тя ще се шири върху 3 000 квадратни метра. Както и досега тя ще е разделена на три: една трета е за новите съквартиранти, една трета - за екипа зад кадър и една трета за студиото, където се провеждат предаванията на живо.

Над 70 камери ще бъдат очите на Големия брат. Всички съквартиранти ще са съвсем обикновени хора, напиращи за известност. Продуцентите отрекоха слуховете, че отново ще има бивши съквартиранти, които помним от предишни сезони. Акцентът, както е обичайно, ще падне върху хората с различни характери и начин на живот. Йоуст Росет - консултантът на „Биг Брадър” за България от страна на холандската компания-създател „Ендемол” изрази увереност, че оригиналната идея и концепцията на Биг Брадър била достатъчно силна, за да пребори всеки друг подобен формат на малкия екран. От НТВ залагат изключително много на поредното четвърто издание на шоуто, защото, според слуховете, тази година не била особено успешна за медията по отношение на шоу програмите. Според запознати "Пей с мен" било близо до провала, докато при "Биг Брадър" подобни рискове нямало.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5146 |24.06.2008 България удари дъното на ЕС . 16| 5182 |24.06.2008 Политическата сцена се променя . 0| 4849 |23.06.2008 Станишев пеша при Първанов заради енергетиката и изборните промени . 3| 5017 |23.06.2008 Македонският сериен убиец се удави в кофа с вода

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads