Реклама / Ads
0| 3211 |15.06.2022 НОВИНИ

Близки до Орлин Алексиев депутати от ИТН са в МРРБ и МЕ, твърди още един от „отцепниците“

.
Светлин Стоянов Източник: Има такъв народ
Не знам каква е ролята на Орлин Алексиев в нашата партия, но знам кой е той - бивш общински съветник в ГЕРБ, докато нашият лидер Слави Трифонов каза, че се познава с него от 20 години, приятели са, но не знае с какво се занимава приятелят му от 20 години насам. Това не мога да го приема.
 

Това каза пред БНР народният представител Светлин Стоянов, който напусна ПГ на „Има такъв народ“ и ще бъде независим депутат в 47-ото Народно събрание.

 

Той заяви, че ще подкрепи всяко едно разумно решение на правителството, защото „държавата в момента най-малко се нуждае от избори“.

 

Депутатът даде пример за още неприемливи за него случки в ИТН, заради които е напуснал парламентарната група: „В 45-ото Народно събрание проф. Николай Радулов е избран за народен представител, но след разговор с ръководството той се отказва от мандата, а на негово място влиза г-н Адамов (Антон – бел. ред.), който е близък до г-н Алексиев. Другият депутат, който беше твърде близко до Орлин Алексиев, е Георги Захаринин Попов, който беше в 45-ия и 46-ия парламент, а сега е назначен в МРРБ от министър Гроздан Караджов, по-точно в „Автомагистрали“. Г-н Адамов сега е в Министерството на енергетиката“.

 

Стоянов бе категоричен, че никога не се е срещал и не е говорил по телефона с премиера Кирил Петков и добави: „Аз съм се срещал само с един премиер на България и той се казва Иван Костов, на когото бях лична охрана, когато бях в НСО“.

 

По-рано днес в интервю за Нова телевизия Николай Радулов, вече бивш депутат от ИТН, загатна, че свързани с Орлин Алексиев лица са влезли в Народното събрание и в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6156 |15.06.2022 Радулов бил накаран да се оттегли от листите на ИТН, човек на Орлин Алексиев е в МРРБ . 0| 4745 |14.06.2022 Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“ . 0| 10279 |14.06.2022 Отцепилият се от ИТН Светлин Стоянов: Името Орлин Алексиев е червената линия, която ме накара да напусна . 0| 4021 |09.05.2022 Не България, а Гърция ще стане врата на газа от Близкия изток за Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads