Реклама / Ads
0| 4717 |14.06.2022 НОВИНИ

Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“

.
Гроздан Караджов Източник: БГНЕС
Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещаме, че мафията е пробила „Промяната“. Това коментира пред журналисти в Народното събрание вицепремиерът и министър на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов.
 

По темата за „Делта хил“, Караджов коментира: „Разбрах за Диляна Иванова, че живеела там, не им проверявам адресите. Нея специално, когато се връщахме от Сандански, я закарах до вкъщи. Тя живее в Горна Баня“.

 

Караджов бе попитан и дали Орлин Алексиев е човекът, който е диктувал фирмите. „Не, защото първо, нека стане ясно - нито една обществена поръчка не сме успели да проведем през тези 6 месеца. През тази година няма нито една обществена поръчка, която да сме провели. Има пуснати обществени поръчки за новите ТРП-ата, нови основни ремонти, ново проектиране, но всичките са в обжалване. Нямаме нищо, което да има спечелено и да кажем тази фирма или онази фирма. Всички са във фазата на обжалването“, обясни той. 

 

Регионалният министър в оставка подчерта, че през цялото време има усещането, че мафията е пробила много жестоко промяната. Така той задочно отговори на обвинението на Радостин Василев, че „мафията е пробила ИТН“.

 

В коментар за разцеплението в ИТН, Караджов заяви: „Излъчен съм от политическа сила, но не участвам в никакви ръководни формати, не познавам микроклимата на ръководната дейност. Чувам взаимни упреци и като вас ги възприемам и тълкувам, но не мога да дам мнение. Не би трябвало да давам“.

 

Той отговори на въпрос докога ще остане на позицията министър. „Докато ме освободи парламента, колкото по-скоро, толкова по-добре“, смята Караджов.

 

Стана ясно и кога за последно е говорил и се е виждал със Слави Трифонов. Министърът в оставка заяви, че е виждал лидера на ИТН преди две седмици, а го е чул преди няколко минути по телефона.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4095 |11.06.2022 Караджов: ПП пристъпи към едни силови движения . 0| 3364 |10.06.2022 Караджов: Петков заяви строежът на АМ ”Хемус” да се довърши от същите фирми, които са крали пари . 0| 3005 |10.06.2022 Караджов: Оставките на министрите от ИТН трябва да се внесат в парламента час по-скоро . 0| 3322 |10.06.2022 Елена Поптодорова: Смяната на Херо Мустафа няма общо с вътрешните събития у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads