Реклама / Ads
5| 5245 |24.04.2015 НОВИНИ

Близките на жестоката акушерка: Не е способна на насилие

.
Само изпуснато ли е само бебето?
Близките на Емилия Ковачева в Самоков все още не знаят подробности за обвинението. Почти целият град говори за нея. Хората познават акушерката, защото тя е работила в местната болница дълги години. „Много е добра, любезна с всички. Тя не е способна на такова нещо”, твърдят местните.
 
Роднините отхвърлят обвинението - опит за умишлено убийство. Част от семейството разбира едва тази вечер, че Емилия е задържана. „Мога да ви уверя, че откакто се помня, тя не е давала признаци за някакви психични отклонения. Тя е неспособна да направи такова нещо с умисъл”, категоричен бе племенникът ѝ Даниел Кирилов.

Той каза по bTV: „Това, което разбрах, е, че неволно е било изпуснато дете и просто не ми го побира ума. Хора сме, всеки греши, на всеки може да се случи”. Майката на Емилия също не вярва дъщеря й да е способна на такова насилие. „Ние ще я защитаваме където трябва”, увери тя.

"Тя си обичаше работата. Харесваха я. Първо работи тук, в Самоков. По три циганета е израждала, никой лошо не е казал за нея. Ама се махна заради циганите. После отиде в София. Първо тук беше медицинска сестра, после стана акушерка", сподели майката на акушерката.

"Тя остана вдовица преди 14 години. Беше на 26. Сама си отгледа децата", разказа още майката на Емилия. Според нея съпругът на акушерката загинал при нелеп инцидент - паднал от скеле. След смъртта му Емилия не се събрала с друг мъж и се отдала изцяло на децата и работата си. Живеела в Самоков с родителите си.



Д-р Димитър Бубураков от болницата в Самоков, с когото Емилия Ковачева е работила в продължение на седем години, заявява, че е изненадан и че единствено проблем с психиката би обяснил подобна постъпка.

Със синдром на прегарянето и амок специалистите обясняват действията на акушерката, която до този момент е нямало такива прояви.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4440 |24.03.2015 Борисов изрази съболезнования за близките на загиналите в самолетната катастрофа . 27| 5964 |06.01.2015 Аспарухов: Сертов ще ни изненада в близките месеци . 0| 4241 |19.12.2014 Връщат тленните останки на близките на загиналите в Горни Лом . 0| 4165 |09.11.2014 Близките на загиналите в Горни Лом почитат 40 дни от смъртта им

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads