Реклама / Ads
16| 5131 |02.12.2015 НОВИНИ

Борисов на МС: Да се наредят на сто метра медиите, при една експлозия ще ги изтрепе всичките

.
Бойко Борисов
Да се наредят на сто метра медиите, при една експлозия ще ги изтрепе всичките. И се подава информация тогава, когато е сто процента потвърдена, окончателна, и тогава се създава необходимата организация за обезвреждане. А не като на реалити шоу, три часа държавата в истерия! Разхождат напред-назад СОБТ там и всичко се снима и се предава директно.
 

 Така премиерът Бойко Борисов коментира на МС допуснатите грешки при вчерашната операция на летище "София".  "Службите вчера действаха добре. Московски, на летището тази служителка, разбрах, че вече сте я уволнили, но повече такива неща да не се получават. Грешката на службите ще я посоча и пред вас и публично – когато има такъв инцидент, има начин на действие с така наречените или паравани, или се поставят четири пожарни около обекта, или автобуси и т. н. Какво пречеше да сложите четири автобуса от четирите страни?! Да не говорим  хората, които идват и питат: „С каквото сте дошли – с това ще си отидете“. Какво пречеше на аерогарата да се пратят два автобуса и да извозват, да им обясняват.

 

Всичко това създава негативи. Веднъж ги е страх, втори път – никакво внимание. Ходи с куфара човекът километри наред и разни чиновници там излизат да говорят глупости. Да извлечем поуките от този инцидент и да си направим, както се казва, учебна тревога. И си направете изводите още днес – аерогарите и това, което сме се разбрали сутринта на оперативката, заедно с министър Московски и службите по летищата, да се отработи, за да няма такива неща. Вие видяхте как беше в Париж.  Стоят, няколко преки, прави се кордон и оттам, който иска да предава. Сутринта тази позиция съм я изразил пред колегите и се надявам повече това да не се случва", завършва премиерът Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 10512 |01.12.2015 Фрог ухо: Борисов не е "мокър сън" на фризьорките . 5| 5290 |01.12.2015 Ботьо Ботев: Убийството в Борисовата градина трябваше да е разкрито . 45| 14449 |30.11.2015 ИЗВЪНРЕДНО! Борисов уволнява Хр. Иванов заради медиен натиск? . 21| 5885 |29.11.2015 Борисов се отказа от протеста срещу "Северен поток 2", реши да го подкрепи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads