Реклама / Ads
33| 6273 |14.09.2015 НОВИНИ

Борисов: Заводът за боклук в Яна мирише прекрасно

.
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на завода за битови отпадъци до гара Яна. Той честити Кръстовден и обеща, че заедно с министъра на здравеопазването Петър Москов да дойдат след два месеца отново, за да видят дали е така чисто и красиво и дали така добре мирише за хората.
 

 "Всички знаете как заварих депото в Суходол и в София. Вече няма мечки, лисици и вълци. Нека всички бъдем толерантни и отговорни и да не допуснем политическите страсти да влияят на здравето и на финансите на хората. Това предприятие е изцяло общинско и остава на софиянци. Благодаря на Сергей Станишев за маковете, които ми остави. Сега са изкуствени, но през пролетта ще са истински. Благодаря изключително много на зам. - кметът Мария Бояджийска, която дойде при мен, когато бях кмет и ми заяви: "Г-н Борисов, ако сте мъж, трябва да отворите депото в Суходол". Тогава аз скочих като децата и заявих: "Как така аз да не съм мъж?". И станах и отворих депото за балиране в Суходол и вече е факт доброто съоръжение. Цветя, красота, все едно не се намираш в завода за боклук. Страшно трудно съоръжение. Благодаря и на г-жа Миглена Плугчиева, тогава вицепремиер, която имаше мъжеството да дойде с мен и да наруши заповедта за пряк удар срещу ГЕРБ. Сега вече не е така, ние сме толерантни. Затова изключително съм благодарен на Плугчиева, че ме подкрепи да стартираме процедурата. Ето го вече заводът. Той е реализиран", каза Борисов.


"Моля археолозите да работят по-бързо, защото не завършим ли на 30 декември Северната тангента - 206 млн. лв. ще платим от нашия бюджет", каза още Борисов.


"Има позиции в ЕК, които не са толкова напред като Кристалина Геогриева. Има такива като Джордж Кремилис, които са спокойни и тихички, но ако не приемат нещо при сърце, то не се случва. Джордж с мен по гръб - ритаме с краченца, моля те помогни. Благодаря ти и на теб", обърна се Борисов към Кремилис за оказаната помощ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 6542 |13.09.2015 Борисов: Москва да не експериментира с приятелските ни чувства . 4| 4360 |10.09.2015 Борисов: Законът "Москов" стабилизира кабинета . 9| 4396 |09.09.2015 Борисов: С горивата бъркаме в раната на някои хора . 13| 4475 |07.09.2015 Борисов: Много вярвам на Москов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads