Реклама / Ads
9| 10141 |23.05.2013 НОВИНИ

Брутално! 20 мъже изнасилили 11-годишно момиче

.
14-годишно момиче от американския щат Тексас, което е било само на 11 години, когато е било групово изнасилено от 20 мъже в течение на 3-месечен период през 2010 г. разкри, че то сега е бременно в седмия месец.
 
По думите на тинейджърката, бащата е нейният 15-годишен интимен приятел. Двамата планират да запазят детето. Шокиращото престъпление разтърси САЩ, след като полицията започва да разследва случая през декември 2010 г., когато съученик на момичето е казал на учител, че е видял видео на мобилен телефон, на което мъже правят секс с нея. Прокурорите твърдят, че момичето е било изнасилено най-малко пет пъти от 20 мъже и момчета в град Кливланд, разположен на около 45 мили от Хюстън.

Момичето е било само на 11 по време на изнасилванията, състояли се от септември до декември 2010 г. Полицията започва разследването през декември, когато се появява и видео на едно от изнасилванията.

Когато следователите научават за ужасяващите гаври, момичето е преместено в специален дом за деца в Беумонт през декември. То обаче по-късно бяга от него и става отново жертва на изнасилване, докато живее на улицата.

През август 2012 г. то се връща в Хюстън, където се събира със семейството си. Сега момичето живее с майка си, брат си и сестрите си. Майка й, Мария разказа пред KHOU-TV, че е била потресена, когато разбрала какво се е случило с дъщеря й. „Когато дойде с теста за бременност, аз почнах да й викам: Махай се, изчезвай от тук, бях много разстроена“, каза Мария.

Майката също признава, че бременността на дъщеря й може би е част от нейното физическо и емоционално възстановяване. „Според мен, понякога е нормално момичетата, които са били изнасилени, да се опитат да намерят утеха в някой друг, за да се почувстват, че са обичани“, каза още тя. Жертва, чието име не се съобщава, разказва, че се притеснява във връзка с появата на детето на бял свят. Тя също изрази надежда, че хората няма да я съдят, че ще има дете без брак.

Шестимата непълнолетни и шестима от 14-те възрастни по делото вече са признали вината си за изнасилванията. Предстои другите да бъдат съдени. В хода на съдебния процес момичето разказа за серията ужасни атаки, случили се в малкия тексаски град Кливланд

Тя даде показания, че Ерик Макгоуен я е завел в къща през октомври 2010 г., където тя е правила секс с много мъже. По думите на момичето, тя била вкарана в „стаята на бебето“ в къщата. Там Макгоуен и другите й се изредили. Когато в залата бе представено видео, на което момичето е принудено да прави анален секс, то се разплака.

Жертвата идентифицира Макгоуен като човекът, който е снимал видеото, смее се на него и казва на изнасилвача „бий тая к***а“. Момичето също разказа и за друго изнасилване, случило се през ноември 2010 г., извършено в друга къща в Кливланд, наричана от обвиняемите „бум-бум стаята“. Ерик Макгоуен бе осъден на 99 години затвор през 2012 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5531 |20.04.2013 Илияна Йотова: След като Цветанов нямаше мъжеството да се оттегли, избирателите ще го оттеглят на 12 май . 6| 5562 |09.03.2013 Мъже с токчета излизат по улиците на София . 4| 7046 |05.03.2013 Мъже ще протестират на токчета . 1| 8577 |22.01.2013 Брутално! Пиян шофьор кара разбита кола с труп в нея! (видео)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads