Реклама / Ads
7| 11903 |08.01.2022 НОВИНИ

Букмейкъри в шок: Ще удари ли Булгаргаз по далавери АМ „Хемус“

.
Конкуренцията е жестока...
Най-големите експерти в букмейкърската индустрия Били Уолтърс, Боб Вулгарис, Теди Кавърс и Ар Джей Бел са пред истинско изпитание за първи път от години. Хората, които и на сън да ги бутнеш, ще ти кажат кой кого ще надвие, изпревари в различни дисциплини, немеят пред българските предизвикателства. Тук техният гений и познания удариха на камък.
 

Новият хит е дали държавната Булгаргаз ще удари в земята по далавери и корупционни милиони считаната за фаворит АМ „Хемус“, където по общи сметки се губят от един до над 4 милиарда лева.

 

Новият претендент за купата „Цар на корупцията“ влезе шеметно в надпреварата с разкриване на фантастични разигравания около недовършената конекторна връзка с Гърция, както и врътките около азерския газ. Интригата се засилва страхотно от предполагаемия скрит играч в дисциплината – Газпром от Русия.

 

Страховита е конкуренцията и от Турски/Руски поток, за скоростното построяване на който през България, правителството на Борисов хвърли около 3 милиарда народна пара. Забележете: за участъка и тръбите на територията на Сърбия цената плаща руската страна, а у нас – всички ние! Освен това за българите ползата е НУЛА, защото газта към Белград минава оттук транзитно.

 

Наистина е ужасно трудно да се познае кой в крайна сметка ще излезе победител в тази доста българска дисциплина – корупцията. Несъмнено Борисов и шайката са наложили шампионски стил.

 

За разнообразие букмейкърите могат да пуснат залагания и по случая с чекмеджето с пачките и златните кюлчета. Коя ще се окаже Мата Хари? Откъде са дошли милионите и златото?

 

Огромен интерес има и към залагания кога и за какво ще се повдигнат обвинения на бившия премиер и негови министри. Кои са фаворити за най-големи закононарушения и натрупване на богатства. Вече има фаворити в тези дисциплини.

 

Има и басове и залагания в мрежата, засега аматьорски. Този бизнес обаче има бъдеще.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3896 |06.01.2022 Шефът на ”Булгаргаз”: Няма политически интриги в увеличението на природния газ . 23| 8032 |06.01.2022 Асен Василев обвини ”Булгаргаз”, че изнася евтиния газ от Чирен . 9| 8592 |06.01.2022 Детска агресия за политическа (зло)употреба. ГЕРБ отново удариха дъно . 6| 3923 |06.01.2022 Пламен Павлов: ДАНС да разпита шефа на „Булгаргаз“! Върти цялата държава около собствени интереси, за да запази мястото си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads