Реклама / Ads
5| 5428 |22.07.2020 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич” - за президента на прицел и новата книга на Калин Тодоров

.
В ”Честно казано с Люба Кулезич” юристът Минчо Спасов ще разкаже как попада в Първо РПУ след натискане на бутон в метрото. Експерти ще дискутират ролята на държавния глава в разплитане на корупционния възел. А Калин Тодоров ще представи новата си книга - „Зад завесата на демокрацията“.
 

Блокада в действие! Гостува юристът Минчо Спасов, който в пристъп на „гражданско неподчинение“ спря метрото в София и беше арестуван. Докъде стига разумният израз на протест в условия, в които разходките по жълтите павета не могат да прогонят „хунтата“?

 

Президент на прицел – част втора. Един разговор с продължение за ролята на държавния глава в разплитането на корупционния възел. Ще замени ли Румен Радев стиснатия юмрук със знака на победата? Коментар на юриста и специалист по конституционно право доц. Атанас Славов и на публициста Кин Стоянов.

 

Как мафията открадна България? Истории за Командира, Негово Величество, Сокола и Винету в най-новата книга на писателя Калин Тодоров , озаглавена „Зад завесата на демокрацията“. Един триумф на олигархията, в който сякаш е заложен девизът „разграждай, разграждай, разграждай“...

 

Протестът на улицата и пасивността на синдикатите. Какво може да извади казионните организации от зоната на комфорт, за да формулират социалните искания на недоволните? Говорят д-р Андрей Коцев и Красимир Митов от синдикат „Защита“.

Има ли административен произвол в пълната блокада над залива „Болата“ край Варна? В щаба на недоволните вече са ресторантьори, рибари и плажуващи. В техен глас се е превърнал общинсикят съветник от Балчик Виктор Лучиянов, който се включва от Северното Черноморие.
-1:47

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 12812 |19.07.2020 Димитър Стоянов: Дали г-жа Машева би желала да прегледа записите и да внесе корекции в казаното от нея? . 15| 12735 |17.07.2020 Миролюба Бенатова: На площад ”Независимост” протестът събира февруари и юни 2013-та на едно място . 4| 6557 |15.07.2020 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: На живо от площад ”Независимост” и готви ли прокуратурата нови репресии . 2| 5901 |08.07.2020 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Президент на прицел и уроците на вируса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads