Реклама / Ads
13| 8700 |14.07.2020 НОВИНИ

Човек на президента с въпроси към Гешев, но отговор не чака

.
Димитър Стоянов
Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси към главния прокурор Иван Гешев, но твърди, че не очаква отговор, защото обвинител №1 e ”инсталиран за да не давате отговори”.
 

Вижте какви са въпросите на Стоянов:

Гешев: "Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят гражданската енергия, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, подкрепи бегълците от правосъдието. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината"

Да започнем от там:

1. Може ли да посочите в какво точно се състои подкрепата на президента Радев за определените от Вас като бегълци от правосъдието?


2. Къде в Конституцията на Република България е записано, че президентът трабва да е обединител на нацията? Надявам се, че правите разлика между обединител и олицетворяващ единството на нацията (последното е записано в чл.92(1) от КРБ). Освен това в КД25/1995 г., уважаемият Конституционен съд е дал тълкователно определение какво означава "олицетворяване на единството на нацията"


3. Защо г-н главен прокурор позволихте Божков да избяга от т. нар. правосъдие?


4. Може ли да посочите сметките с финансови средства за т. нар. платени протести?


5. Защо вместо да разкриете истината за корупционните схеми на Божков с изпълнителната власт и липсващите над 700 млн. в бюджета, както и причините за честите посещения на един ПР, вие се занимавате с интриги?


6. Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков и не само с него?

 

Не очаквам отговор защото сте инсталиран за да не давате отговори.

 

Димитър Стоянов, Главен секретар на президентството, Фейсбук

 

Припомняме, че вчера Фрог Нюз изпрати също въпроси до пресцентъра на прокуратурата. До момента нямаме отговор на тях.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5696 |14.07.2020 Л. Кольовски: Разговорите Божков-Стефанов - поредната димка срещу президента . 6| 5300 |14.07.2020 Бойко Рашков е назначен за съветник на президента . 51| 56386 |13.07.2020 Прокурори се жалват: Карат ни да подписваме декларации с искане за оставката на президента . 63| 22127 |13.07.2020 Арман Бабикян направи на смешен човек на Харизанов по НТВ. Вижте защо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads