Реклама / Ads
0| 6130 |05.06.2022 НОВИНИ

"Чудовището" Мерилин Менсън, с IQ 192, не бил гаден с жените, отсече съдът

.
Мерилин Менсън
Върховният съд на Лос Анджелис отхвърли иска, заведен от бившата асистентка на Мерилин Менсън срещу музиканта. Ашли Уолтърс подаде жалба срещу изпълнителя през май 2021 г. В него тя го обвинява в сексуален тормоз, насилие, умишлено причиняване на емоционален стрес и неправомерно прекратяване от страна на Менсън на договора й. Всичко това се било случило между 2010 и 2011 г.
 

Според съда искът съдържа "твърде малко факти", никакви доказателства и е подаден твърде късно. Това означава, че Менсън не може да бъде съден. Според Уолтърс, по време на първата среща в къщата му, Менсън се опитал да я целуне, а също така я ухапал за ухото. Момичето твърди, че е имал „пристъпи на ярост, свързани с наркотици“. Той „хвърлял чинии“ по Уолтърс, заплашвал да се самоубие и я блъскал в стената. Бившата асистентка на музиканта заяви още, че е била свидетел на насилието на Менсън спрямо други жени. Всичко това е отхвърлено от съда.

Възмутеният от обвиненията музикант Мерилин Менсън (истинско име Брайън Уорнър, б.р.) съди на свой ред бившата си годеница Евън Рейчъл Ууд, която твърдеше, че той „злоупотребявал“ с нея, съобщава Deadline. Менсън обвини Ууд в лъжа. Делото, заведено в съда в Лос Анджелис, също доказва, че Ууд и партньорът й Ашли Гор публично го представят като „изнасилвач“, че са създали фалшив имейл акаунт, „за да изфабрикуват предполагаеми доказателства, че певецът изпраща порнография по имейл“. Известният рокаджия доказал също, че двата са фалшифицирали и разпространявали фиктивно писмо от агент, за да създадат впечатлението, че „жертвите“ на Менсън са застрашени и срещу него е започнато разследване. Музикантът поиска съдебен процес и настоява, че е бил емоционално наранен.

Още няколко жени обвиниха провокационният музикант, журналист, актьор и художник Менсън в насилие върху тях, но нищо от това не бе доказано.

Менсън е сред хората с най-висок коефициент на интелигентност в света – 192 от 200 възможни точки. Трудно е да повярваме, че човек с такъв показател е извършил всичко, в което го обвиняват, казват негови приятели. Музикални експерти от своя страна са категорични, че музиката, визията и сюжетите, които създава Менсън са по силите само на много образовани и надарени хора. Дори това, че някои го наричат Чудовището Менсън, е част от неговата провокация към публиката, която той се стреми да прави от години.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2970 |05.06.2022 Георги Гьоков: Спазваме ли коалиционното споразумение, коалицията ще има дълъг живот . 0| 3229 |05.06.2022 Испания изпраща на Украйна ракети и танкове . 0| 3071 |05.06.2022 Каримански: Почти нито една идея на ИТН не е реализирана в актуализацията на бюджета, както е предложена . 0| 3053 |05.06.2022 Арабаджиев, ПП: С 467 лева всички пенсионери с трудова дейност ще са над линията на бедност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads