Реклама / Ads
20| 6037 |23.07.2013 НОВИНИ

Данчо Караджов: Не ги искат хората - това е истината!

.
Йордан Караджов
И в един момент се оказа, че буквално съм бил използван за това, че след като изповядваш тези истини, заради което всъщност хората са излезли на жълтите павета, значи даваш кредит на доверие на правителството на Орешарски. Е, не е така, казва той.
 

Истината е, че аз се съгласих да изкажа мнението си по всичко онова, което пишеше в подписката, казва в интервю за 24 часа рокаджията Йордан Караджов. А именно: не на монополите, не на ЕРП-тата, не на престъпността, не на младежката безработица, не на скъпите лекарства.

Измамата всъщност се крие в прокрадващото се внушение, че именно този кабинет ще изпълни закономерните искания на гражданското общество. 
Не ги искат хората - това е истината! 

И всички онези приказки, че до края на годината ще постигнат чудеса, че едва ли не ще цъфнем и вържем, са пълни глупости. Толкова години се крият под тези знаменатели, защо си мислят, че народът е сляп и не може да отсее зърното от плявата?!, възмущава се музикантът.

Според мен февруарските протести нямат нищо общо с днешните. През зимата всичко тръгна от високите сметки за ток, което после прерасна в опит да се свали правителството на ГЕРБ. Тоест идеята да се удари монополът на ЕРП-тата бе използвана от едни лумпени, за да се свали Бойко Борисов. И това стана, Борисов се уплаши и подаде оставка, въпреки че противниците му едва ли са очаквали толкова лесна победа. Сега Станишев и Сидеров едва ли не казват - ами да не я беше подавал!, продължава Караджов.

Колкото и да ми е мъчно - няма надежда за дясното. Хората трудно ще повярват на новите десни, защото много бяха лъгани. Репресивният комунистически апарат, който изобщо не е изчезнал, само можеше да се радва на жестоките личностни противоборства на Стефан Софиянски, на Иван Костов и т.н. Роенето на СДС-та с тирета, смяната на председател след председател доказаха, че просто вътре нещата са ялови, казва Йордан Караджов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5875 |17.07.2013 Искат дисциплинарни наказания за магистратите Ситнилски, Христов и Ванчев . 22| 5060 |17.07.2013 Плевнелиев иска преписката на комисията на Златанов да бъде публикувана . 2| 5840 |09.07.2013 Лекарства без ДДС за онкоболни искат пациенти . 25| 5035 |08.07.2013 Г. Близнашки: Не е работа на синдикатите да искат свикването на ВНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads