Реклама / Ads
0| 4037 |13.05.2022 НОВИНИ

„Дегустатор на отрова“: На какво ухае в кухнята на руския лидер?

.
Владимир Путин Източник: Сегодня
Президентът на Руската федерация ежедневно пие „бял еликсир на младостта” и мисли за смъртта, виждайки собствената си порция храна... Украiна 24 отговаря на въпроса „На какво ухае в кухнята на руския лидер?“
 

„Отворихме“ хладилника на кървавия диктатор Путин и ще ви кажем: каква напитка пие всеки ден, защо не харесва червения хайвер, как храната го направи параноик и каква марка млечни продукти, която не се намира само в кухнята на президента на Руската федерация, но и на украинските рафтове, предочита той, пише Украiна 24.

 

Предупреждение за спойлер: След като прочетете гастрономическите предпочитания на Путин, има определени храни, които ще искате да поставите в черния списък от диетата си.

 

Параноята на Путин относно храната

 

Храненето за Путин е изпитание и в същото време риск от смърт (той така смята). При никакви обстоятелства президентът на Руската федерация няма да бъде първият, който опитва храната си, която главният готвач му е приготвил в индивидуалната президентска кухня. Защо? Просто е: той е параноик - страхува се да яде отровена храна...

 

Путин има дегустатор, който често е наричан „дегустатор на отрова". Всеки ден вкусва храна пред Путин. След това диктаторът изчаква няколко минути и да види дали работникът ще прояви симптоми. Такъв е животът на президента на Руската федерация - да яде след другите!

 

Нищо чудно защо Путин закусва в 12:00.

 

Ежедневно хранене


За закуска Путин яде каша (не обича овесена каша, но няма да откаже елда), извара с мед и плодове. Пие сурови пъдпъдъчи яйца, които се препоръчват за консумация след боледуване. Кафето мрази и избира китайски зелен чай. Дали пие, за да успокои нервната си система?!

 

Обядът и вечерята при диктатора не са редовни хранения. Може би заради дегустатора, който работи само сутрин? Ако са, значи менюто е балансирано: със зеленчуци и агнешко месо или риба. Очаквахме да видим „юфка" в ТОП-те му ястия, които обикновено висят на ушите на руснаците.

 

В диетата му няма десерти, както и хлебни изделия, защото кървавият диктатор поддържа фигурата си във форма. Изключението е сладоледът.

 

Страст към млечните продукти


Според бившата му съпруга Людмила доказан начин да привлечете вниманието на диктатора е да оставите чаша кисело мляко на кухненската маса. Ето един лайфхак за вас как да привлечете „поканен“ гост в Украйна.

 

Путин обича и млякото, което беше забелязано в хладилника на резиденцията му Ново-Огарьово. Опаковката на руската марка „Простоквашино" се появи в сюжет, заснет от канала NTV. Украинците игнорират продуктите на марката след нахлуването на Руската федерация. Путин не крие любовта си към домашните стоки. Е, поне някой може да си ги позволи в Русия, предвид курса на рублата...

 

Деликатеси

 

Путин вече не е придирчив към потребителските продукти, а към деликатеси за специални ценители. Той няма да избере червен хайвер – хайверът от морски таралеж е биологично ценен за него.

 

„В моята визия и изследванията ми подсказват какъв вид хайвер съм. Хайверът на морски таралеж има голяма биологична стойност, да? Моят опит все още говори в тази посока“, казал Путин пред медията DEITA.RU.

 

Превод и редакция: Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3383 |12.05.2022 Финландия и Швеция потеглят към НАТО. Какво значи това? . 0| 3656 |09.05.2022 Икономист: Каквото и да направим в България, то няма да спре инфлацията . 0| 3511 |08.05.2022 Посланикът на Украйна Москаленко: Бежанците питат какво ще се случи с тях след 31 май . 0| 10537 |29.04.2022 Юлиан Войнов: Невероятно е до какво духовно падение могат да стигнат руснаците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads