Реклама / Ads
21| 5794 |22.05.2011 НОВИНИ

М. Димитров: Белене е предателство като това на Левски

.
Мартин Димитров
Цветанов трябва да разследва своя коалиционен партньор и очаквам с нетърпение да обяви резултатите в парламента. Ако не се измисли план за подкрепата на средния бизнес, нищо добро не ни чака.Ще искаме вот на недоверие ако започнат за строят АЕЦ Белене.
 

Ние от Синята коалиция се притесняваме от липсата на план в това правителство. То действа хаотично, то няма план. Има персонални промени, но решенията се взимат от Борисов и евентуално от Цветанов, смятам, че Дянков не ги взима, каза лидерът на СДС Мартин Димитров в предаването Неделя 150 по БНР.

Хората, макар и да живеят трудно, ако има план, ще знаят какво ги очаква напред във времет. Няма план за нови инвестиции, план за нови работни места. Има стратегии, но те не се изпълняват.

За първи път виждаме затворени магазини в моловете в София и в страната. Ако не се измисли план за подкрепата на средния бизнес, нищо добро не ни чака. През септември всеки търговец трябва да си купи специален касов апарат, за да се свърже с НАП. За малките магазинчета това е абсурдно. Хората усещат само натиск и много от тях споделят, че ще напуснат България, поясни Димитров.

Нещата отиват и към вот на недоверие. За нас Белене е същото като предателството на Левски. Ще искаме вот на недоверие ако започнат за строят АЕЦ Белене, обяви лидерът на СДС.

Коментирайки предварителните избори Димитров обясни, че единственият правилен начин е да се попитат хората за мнението им. Между Кисьов и Прошков ще се избере кандидатът за кмет на София, а за президент ще се избере между Христов и Малинов. Другата седмица ще имаме окончателна дата за първичните избори.

Гражданското общество се разграничи от изцепленията на В. Сидеров. С подобно поведение той не може да събере поддръжници. Цветанов трябва да разследва своя коалиционен партньор и очаквам с нетърпение да обяви резултатите в парламента, завърши Димитров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5707 |18.05.2011 М. Димитров: Строежът на "Белене" = вот на недоверие от сините . 28| 5272 |06.05.2011 Ф. Димитров: Демокрацията е въпрос на избор . 7| 6239 |05.05.2011 Р. Плевнелиев: АЕЦ „Белене” - прозрачна! . 27| 6293 |03.05.2011 СДС притиска Бойко за тайния доклад за "Белене"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads