Реклама / Ads
59| 5278 |30.08.2011 НОВИНИ

М. Димитров, възмутен и бесен: ГЕРБ търсят служебна победа по комунистически

.
Мартин Димитров
За президентските избори търсим широка дясна коалиция; мисията ми е да консолидирам дясното, за да започне да печели избори; при евентуален балотаж ГЕРБ-Калфин, сините щели да подкрепят ГЕРБ по принуда.
 

След вота на недоверие Цв. Цветанов каза: "Ще видите какво ще ви се случи" и аз сега започнах да разбирам какво значи това, обяви по БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров. По места създавали проблеми на сините, не регистрирали коалициите им, разглеждали жалбите им и пр. Така е постъпвал Сталин, Т. Живков и комунистите, каза той. Те са тръгнали да търсят служебна победа на изборите по комунистически, възмутен съм и съм бесен, добави синият лидер.

Призовавам Борисов да се обади на хората си в ОИК и да ги призове да не мерят с двоен аршин, а да спазват закона. В Плевен регистрирали коалиция "За Найден Зеленогорски", без той да знае. Това се правело, за да се крадат гласове. Призовавам нашия кмет Найден Зеленогорски да си потърси правата по съдебен ред в Страсбург, посъветва Димитров, който беше категоричен, че на някои места, като Плевен, победата им ще е безапелационна.

За да няма съмнения и оправдания, нека всички да се регистрират, добави той. Демократите не правят административни спънки на избори, там мъжки се мерят сили, каза лидерът на СДС.

За президентските избори търсим широка дясна коалиция; тя вече се оформя; ОДС са добре дошли, няма нужда десния избирател да бъде поставян пред различни кандидати. Зад Румен Христов се очертава най-широката дясна коалиция, уточни Димитров и каза, че когато са заедно са печелили. Мисията му било дясното обединение. Не гледайте социологиите, те са силно повлияни, посъветва той. При евентуален балотаж ГЕРБ-Кунева, ще спечели ГЕРБ. При ГЕРБ-Калфин и ние ще сме принудени да изберем ГЕРБ, добави Димитров и напомни, че Румен Христов е работел в най-успешната президентска администрация 5 години, срещал се бил с премиери, президенти, крале и кралици и имал опит, докато кандидатът на ГЕРБ бил виждал президентството само на картинка.

Димитров разказа последния виц: ГЕРБ щели да обявят кандидата си за президент, след като той спечелел изборите.

След изборите ще има две неща с негативен привкус, от което едното е актуализация на бюджета, не защото Дянков не се справя, а защото ГЕРБ ще го пробият заради изборите. Второто е подновяване на преговорите за АЕЦ "Белене", каза той.

Това, което се налага, е изработване на нова антикризисна програма, защото малкият човек в България изнемогва, каза Димитров и прогнозира, че отиваме на много зле, очертава се застой и има нужда от адекватни мерки.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4817 |06.07.2011 Младенов възмутен от Станишев; отправял заплаха . 36| 5131 |28.07.2010 Мустафови възмутени от речта на Цветанов в НС . 18| 5990 |07.01.2010 Вместо Димитров, Борисов уволни пресаташе . 8| 5039 |29.11.2009 М. Димитров, лидер на СДС без балотаж?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads