Реклама / Ads
11| 5111 |01.12.2010 НОВИНИ

Духове в дома на Човека глас

.
Красимир Аврамов Източник: bulphoto
Певецът Красимир Аврамов избяга от къщата, където преди няколко месеца преживя най-големия си кошмар, когато го нападнаха 20 полицаи.
 

Тогава пазителите на реда го бяха объркали с бандит при спецакция. Хората видяха показното мероприятие, което бе излъчено по всички телевизии. Аврамов бе бутнат на земята и докато обясняваше кой е, хората с униформи го покриха с негов плакат, пише вестник 24 часа.

"След този случай всички видяха къде се намира жилището и адресът. Аз обичам спокойствието, предпочитам да живея по-дискретно и потайно, сподели Аврамов. - Започнаха да се навъртат много странни типове около сградата и се интересуваха какво правя, къде ходя и за всякакви подробности около мен. Това не ми хареса и реших да напусна този мезонет."

Входните врати на кооперацията на Аврамов били винаги отворени и можело да влезе всеки. Така няколко пъти в неговите будоари се озовавали различни хора. Веднъж в горната част, където певецът спи, се намъкнал мъж, който после се представил за негов фен. Той се държал добронамерено и обяснил, че само иска да се запознае с него. Видял къщата по телевизията и не било проблем да влезе вътре. Аврамов обича да стои на тъмно у дома, но друг път така го изненадала една жена. Тя се била загрижила за него и защо по цял ден пердетата стоят спуснати. Без проблем влязла в апартамента да провери дали изпълнителят на "Илюзия" е добре. Тази визита обаче съвсем не успокоила певеца, той подскочил от уплаха, че случайни хора влизат в дома му.

Преди месец Човекът глас си потърсил друго място за живеене. Знае се само, че е в центъра на София в добре охранявана кооперация. В спокойното си жилище той пише книга за живота си, където се преплитат интриги от шоусредите, тук и в Лос Анджелис, където Аврамов живя дълги години. Певецът вече пусна своя версия на "Тиха нощ, свята нощ" в по-веселяшки аранжимент, с която зевзеци твърдят, че щял да подплаши добрия Дядо Коледа. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5279 |22.04.2010 Цачева разбуни духовете на българите в Сърбия . 1| 5087 |12.04.2010 Разпитаха човека, натопил шеф на МВР . 10| 4982 |22.03.2010 България не зачита Европейския съд по правата на човека . 1| 4595 |18.09.2009 Икономическият доклад до президента разбуни духовете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads