Реклама / Ads
1| 8941 |30.11.2007 НОВИНИ

Ева Херцигова спи до Бандерас, среща се с кмета Борисов

.
Лъскав светски ден очаква кмета Бойко Борисов - сутринта със световноизвестен дизайнер, вечерта с Ева Херцигова - супермодел, позирала за "Плейбой", отчасти актриса, но над всичко това - много красива и прелъстителна.
 

Лъскав светски ден очаква столичния кмет Бойко Борисов, който преди обяд ще се срещне със световноизвестния дизайнер Фабрицио Джорджо и Принц Серж Югославски. Те са в България за участие в изложението „Лукс онли”, което се провежда в „Интер Експо Център".

eva.jpgВечерта е предназначена за очарователно дамско присъствие в програмата на Борисов - той ще се срещне с топ модела Ева Херцигова. И тя е в София, само че за откриването на първия в Източна Европа бутик на световно известната фирма за бижута и часовници „Шопар”. На срещата ще присъства и Каролин Шойфеле - една от собственичките на известната марка и главен дизайнер на моделите, включително и на наградата на кино фестивала в Кан – „Златна палма”.

За престоя си в София ослепителната манекенка ще обитава президентски апартамент в грандхотел "София". Наблизо ще настанят и Каролин Шойфеле. Първоначално домакините възнамерялавли да предложат на супермодела покоите, които носят името на Стоичков, но впоследствие се отказали. За това пък Херцигова ще бъде съседка на Антонио Бандерас, което не е изключено бързо-бързо да доведе Мелани Грифит на второ посещение в София.evaherzigova_narrowweb__200x366.jpg

Ева Херцигова е родена в Литвинов, Чехия. Тя започва кариерата си на модел след победа в конкурс за красота в Прага през 1989, когато е едва на 16 години. В рамките на ангажиментите си, пристига в Париж и точно тук в Мекката на модата става популярен супермодел. Нейната първа известна поява е в кампанията Мис Уондърбра през  90-те години. Участва в реклами на Гес Джийнс, явява се в каталог на Виктория Сикретс и Спортс Илюстрейтед, снима се дори и в няколко филма. Херцигова, разбира се, позира гола за Плейбой през август 2004. През 2006 г. пък се явява като Венера на церемонията по откриването на Зимни олимпийски игри 2006.

Първият й брак е с Тико Торес, барабаниста на "Бон Джоуви" през септември 1996. Съвместното им съжителство приключва за няма и две години - през юни 1998.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5323 |28.10.2007 Сакскобургготски посреща гости в Баня; мимоходом и гласува . 1| 5133 |17.06.2007 В апартамент за 315 евро спи Първанов на среща с дипломати в Сандански . 0| 5587 |12.06.2007 БУШуващи световни медии коментират срещата в София . 0| 6983 |08.05.2007 Изпъденият зам.-министър Пеевски се срещал тайно с прокурора Бойко Найденов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads