Реклама / Ads
12| 6619 |10.08.2016 НОВИНИ

Фейсбуk: Ким Чен Ун - президент на бг-левите, Саакашвили - на десните

.
Лупинги и във фейсбук
Фейсбук завря от предложения и мнения за избора на нов президент на България, след като в лявото пространство се обединиха около фигурата на ген. Румен Радев, реформаторите се маят, а Борисов е на път да смени Плевнелиев. Предлага се в интерес на българския народ да внесем и президент отвън. Коментират се имената на Саакашвили, Ким Чен Ун, Обама, Путин....
 
"Покрай ген. Радев и това, че който и да издигнат за президент, все ще му намерим нещо нередно ПРЕДЛАГАМ. Да докараме отвън. Например , за десен кандидат, както украинците, да вземем тоя грузинеца Саакашвили , хем е доказано американско мекере, хем мрази Русия , хем е смотаняк. Или да вземат Обама, той ще подава оставка и без това. Хем е некадърен, хем мрази Русия , хем уж е американец . За левите - да докараме Ким Чен Ун. Доказано "кадърен ", мрази американците и не мрази Русия. Ако искат ДПС могат да поканят Ердоган , тук няма кой да му прави преврат , армия нямаме , една протестна мрежа само мъти водата. За Путин предварително се отказваме, ами ако направи България на три морета , като как ще управляваме такава голяма територия. Я по-добре Дончева - хем е мома, като Иван Асен и тя най- накрая може да се ожени за някой комшииски вожд ,та и ние да ударим кьоравото..", пише полковникът от резерва Петър Нненков.

"Колко комунистическо! Комунистите издигат за президент човек, който е генерал на нещо, което не съществува - ВВС на България. Предполагам, че идеята им е, след като докараха с крадене и злодеяния всичко в България до "несъществуване", сега този генерал Радев да стане президент на несъществуваща България, която е поделена формално-грабежно между Русия и Турция. Генерал на нещо, което го няма след комунистически грабежи, кандидат за президент на държава, която е близо да я няма в резултат на същите комунистически грабежи и накрая издигнат от организиралите грабежите комунистическите грабители! Какъв кандидат, каква стратегия, какви гьонсурати!!!", гласи постът на общественикът Стефан Гамизов.

"Генерал Румен Радев не само трябва да бъде съден за нарушаване на закона за деполитизация,но трябва да бъде съден и от НАТО за предателство /агент на Русия/. Ако не знаете, за президент той е предложен от Путин......", осведомява ни Венилин Великов.

"Полза от анти-натовския и про-путински генерал вече има: докато ББ се чудеше как да бъде помолен да се кандидатира за президент, сега вече го принуждават да го направи!!, анализира проф. Николай Слатински.

"Не зная дали Дончева е "постменструална госпожа", щото нямам, като някои други честта да й следя цикъла. Не водя и статистика на мъжете в "андропауза". Истините, които от време на време изрича "поразяващата уста", понякога не са приятни!", комевнтира д-р Николай Колев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4165 |09.08.2016 БСП отлага решенито си за кандидат-президент заради Манолова и ген. Радев . 0| 4262 |09.08.2016 Президентът: Анастасов е символ на радостта и хумора . 0| 6049 |09.08.2016 Фрогоко: Ген. Събев - обща кандидатура на РБ и ГЕРБ за президент? . 0| 4618 |06.08.2016 Корнелия Нинова: Борисов е разколебан дали да се кандидатира за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads