Реклама / Ads
22| 8609 |13.05.2016 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Борисов продължи концесията в сектор „Сигурност”

.
Атанас Атанасов
Ген. Атанас Атанасов каза, че се чувства предаден от Бойко Борисов, защото той е продължил концесията на сектор ”Сигурност”. Същата тази концесия не само, че я продължи, запази кадрите, които са зависими от сарайско-библиотекарската групировка на позициите в сектора за сигурност и продължава да назначава хора, които те му предлагат. Това е големият проблем, допълни той.
 
Станишев в името на властта даде на концесия сектора за сигурност на ДПС. Това е вярно. Не съм бил в Сараите, когато са го договаряли – там е бил Местан, там е бил Станишев – да си кажат какво са се договаряли, започна темата пред bTV ген. Атанасов от ДСБ.

Лютви Местан намекна за договорки на Станишев, довели до падането на първия кабинет на БорисовЛидерът на ДОСТ изтъкна, че сектор „Сигурност” бил предложен на ДПС от лидера на ПЕС

В коментар на думите на Москов, че в момента БСП, ДПС, АБВ формират ясно обособен пропутинистки блок и, че той не вижда никакво място за партията, на която е основател – ДСБ, в опозиция, съставена на пропутинова основа, ген Атанасов цитира думите на един борец от времето на соца - Осман Дуралиев, който на въпроса как се готви за спортни събития отговаря: „Партията рани и ние борим”. Така се управлява днес България – Партията рани и ние борим", каза ген. Атанасов и поясни, че става въпрос за Борисов и за начина, по който се разпределят порциите.

Петър Москов обслужва Бойко Борисов, той е наемник на Борисов и работят по системата „Партията рани, ние борим, призна той. Затова със всички сили той беше задържан в правителството, за да бъде използван срещу нас. За да се докара до положение, до което да му се подиграват такива мекерета, като тези от АБВ, които излязоха и казаха: „Нашият министър се оттегля, да не е като Москов, коментира още той.

Аз също съм учредител на ДСБ и ДСБ я учредихме малко след като излязох от ареста през 2004 г. Аз бях набутан в ареста от руския шпионаж в България и Москов това го знае много добре. И той днес да ме праща при Путин ми е малко много цялата тази история. Когато той говори за грижата за партията, трябва да вземе да каже най-после да коя е неговата партия, защото аз мисля, че неговата партия днес е карето за карти с Бойко Борисов, където играят заедно”, отсече той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4661 |12.05.2016 Борисов с план как да преборим корупцията . 10| 5646 |12.05.2016 Станишев контра на Местан: Протестите, а не договорки свалиха кабинета ”Борисов 1”​ . 12| 4261 |12.05.2016 Кънев: Борисов може да стане министър на туризма . 17| 13752 |12.05.2016 Октай пред Фрог: Борисов и Първанов се скарали зверски преди седмица заради президентския пост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads