Реклама / Ads
13| 5870 |02.09.2011 НОВИНИ

Р. Христов: Няма да кажа "Костов е виновен", ако загубя!

.
Румен Христов
Аз съм кандидатът на автентичната десница; със Софиянски сме работили заедно и бяхме добър екип; Желев беше много балансиран човек в тежък период; Стоянов беше много активен, млад, обаятелен; би ми харесало кандидатът за вице да е човек на духа; основният ми конкурент е ГЕРБ, политическият - левицата, каза кандидатът на сините, който се надявал всички десни да го подкрепят.
 

ДСБ заявиха, че ще подкрепят моята кандидатура и аз вярвам, че ще стане така, защото това са демократични хора. Надявам се да остана кандидатът на десницата, обяви по БНТ синият кандидат-президент Румен Христов. Той изрази надежда, че всички ще намерят сили в себе си да продължат заедно. Христов не пожела да коментира въпроса за егото на лидерите. Кампанията обаче дотук вървяла добре, според него.

С г-н Софиянски сме работили заедно, бяхме добър екип, решихме зърнената криза, овладяхме инфлацията, гласувахме за валутен борд и влизането ни в ЕС и НАТО, спомни си Христов.

Той каза, че мандатът на досегашния президент Георги Първанов ще се запомни преди всичко с участието му в ловните дружинки, артикулира Христов.

Няма никакво значение откъде ще е кандидатът за вицепрезидент, стига да е общоприет, каза той и изреди, че би му харесал човек на духа, а не политик. Водещите на свой ред разчетоха, че вероятно става дума за Любен Дилов-син.

Силна е конкуренцията, но смятам, че съм яркият представител на автентичната десница, която е излъчвала двама президенти на България. Не съм излъчен на тесен форум, а с 50 000 гласа. Фигурата и визията на М. Кунева е по-центристка, а ГЕРБ, с които, макар и да имаме допирни точки, не са автентична десница. Основният конкурент е ГЕРБ, политическият - левицата, каза Христов.

Целенасочена политика и усвояване на земеделските средства били акцентът в областта на политиката, която Христов добре познавал и щял да настоява за нейното развитие. На бенефициентите априори се гледа като на престъпници, но не всеки, който тръгва в тази област, го прави с лоша умисъл.

Д- Желев беше много балансиран човек в тежък период; г-н Стоянов беше много активен, млад, обаятелен, харесван, спомни си още Христов за десните си предшественици и каза, че ако президентът иска да бъде активен, може да го направи.

Аз съм човек, който носи отговорност, няма да кажа Костов е виновен, ако загубим изборите, заключи Христов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 5391 |05.08.2011 Р. Христов: Опонент ми е Калфин; конкурент - кандидатът на ГЕРБ . 86| 6898 |31.05.2011 Р. Христов: Подкрепяме ГЕРБ за фискалния борд . 29| 5240 |28.05.2011 Р. Христов: Различията вдясно са личностни . 21| 5809 |24.05.2011 Р. Христов: Президентът се държа като държавен глава на Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads