Реклама / Ads
0| 22852 |28.02.2022 НОВИНИ

Има как да ни подмине

.
Витамини при „новата чума“?
 

Изправени сме пред въпроса: ще ни подминат ли заплахите? Мъчейки се да лекуваме по отделно орган по орган, се оказваме все по-болни и слаби. Докато не разберем, че напразно „баем“ на отделните си части, сякаш нямат връзка една с друга и че единственото спасение е да активираме жизнените сили на целия си организъм, шансовете ни да останем невредими са нищожни.

 

Всичко гениално е просто

 

Според най-новите медицински проучвания само тяло, което правилно усвоява нужните за оцеляването му вещества, е способно да поддържа цялостното си здраве. Затова, за да действат пълноценно върху „цялата система“, витамините и минералите, важни за правилното ни функциониране, трябва да бъдат приемани в специална форма, твърдят специалистите. Изправени пред научния факт, че веществата на прах се разграждат от тялото много по-трудно, а тези във вода пък се изхвърлят от него твърде бързо те се обединяват около нещо много просто – свойствата на маслата да покриват плътно и да текат бавно. Така, разтворените предварително в маслена среда витамини и минерали веднага постигат нужния ефект: времето за разграждане драстично намалява, а усвояването скача до 98%.

 

Разгадаха какво помага

 

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Благодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност

Единствено подсилването на жизнените сили на целия организъм е ключът към спасението. За да бъде отново задействана цялата система, в тялото трябва да се вкара достатъчно мощна жива енергия под формата на важни за оцеляването ни ресурси - витамините и минералите, без които не можем. За целта те трябва да покриват целия спектър, в максимално усвоима форма. На тези условия най-добре отговарят т.н. „живи“ витамини (Live Vitamins) - единствените у нас в маслена форма, осигуряваща всички необходими 22 витамина и минерала. Подхранвайки всяка клетка в дълбочина и активирайки сложните взаимосвързани процеси в тялото, Live Vitamins подсилват организма в неговата цялост, за да бъде той способен да се отървава по-лесно от неразположения или да държи агресорите настрана, поддържайки най-високи нива на здраве.

 

.

 

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>

 

 

Източник: Live Vitamins

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5302 |10.02.2021 Синоптикът Анастасия Стойчева: Снегът може да ни подмине и да отиде в Гърция . 0| 4605 |05.06.2020 Топъл, но ветровит петък. Дъждът също няма да ни подмине . 47| 12938 |29.03.2020 Ген. Мутафчийски: Предстоят ни най-тежките времена. Болестта няма да подмине никого . 4| 5293 |08.03.2020 Д-р Гергана Николова: Очаквахме го. Нямаше как коронавирусът да ни подмине
Реклама / Ads