Реклама / Ads
10| 4725 |10.01.2012 НОВИНИ

Ан. Иванов аут; Фандъкова - партиен лидер?

.
Йорданка Фандъкова
Решението взима Изпълнителната комисия днес.
 

Кметът на София Йорданка Фандъкова да поеме и партийната структура в столицата, ако се стигне до смяна на настоящия партиен лидер Андрей Иванов, искат високопоставени ГЕРБ-ери. Днес Изпълнителната комисия на управляващата партия се очаква да реши дали общинар номер 1 ще се раздели и с партийния си пост или само с креслото на "Московска" 33. Вече е ясно, че мястото на Иванов в местния парламент ще заеме сегашният му заместник Николай Стойнев, твърди Стандарт.

Столични партийци споделили, че Фандъкова е най-логичната смяна на Иванов. Тя се приема от всички добре, има безрезервната подкрепа на лидера Бойко Борисов.

В навечерието на новата парламентарна сесия депутатите от ГЕРБ вчера се потиха заедно първо в минералните води на Хисаря, а после над проблемите с дисциплината им в Народното събрание и предстоящите задачи на жълтите павета. "Срещата ни в Хисар е рутинна. Събираме се, за да направим предложения и да помислим върху вариантите за работата ни през новата година, за да работим по-добре. Целта ни е не да решаваме нещо или да правим кадрови промени, а се събираме, за да не се нарушава комуникацията между нас. Очаквам да бъдат направени предложения за вътрешния ред, за начина на работата ни и за наказание при отсъствия от пленарната зала", обясни шефът на групата на ГЕРБ в парламента Красимир Велчев. Избраници допълниха, че ще затягат и дисциплината, тъй като често има безпричинно отсъстващи депутати от залата.

Преди сериозната част народни избраници се възползваха от услугата "пилинг за краката с рибки". В специален аквариум депутатите потопиха краката си и предоставиха на стотици малки рибки да изядат мъртвите клетки от стъпалата и глезените им. Процедурата е сто пъти по-ефикасна от педикюра, обясниха специалистите от центъра. Тя е 20-минутна и струва само 15 лв. За съжаление малцина депутати успяха да се вредят при рибките, тъй като, след като се нахранят с мъртви клетки, малките животинки спират "да работят" и се нуждаят от няколко часа почивка. От комплекса споделиха, че най-много депутати предпочели турската баня в комплект с парна кабина и инфраред сауна. Голяма част се насладили и на ледената стая. Някои се потопили и във фонтана на живота, който е вана за арома-, цвето- и музикотерапия, пише още Стандарт.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5965 |06.01.2012 Столът на Андрей Иванов се клати, до дни ясна съдбата му . 12| 6056 |05.01.2012 А. Иванов веднага подавал оставка, ако Борисов я поиска . 0| 5221 |04.01.2012 Й. Фандъкова: Харчим дисциплинирано, но напредваме . 4| 4919 |22.12.2011 Административният съд: Изборът на Фандъкова-законен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads