Реклама / Ads
1| 5749 |01.09.2016 НОВИНИ

Жена на арабин нападна Рут Колева с шутове и ритници

.
ето какво написа Рут Колева във ФБ
Рут Колева разказа в профила си във ”Фейсбук” как е била бита от жена на арабски милионер на столичен наказателен паркинг в квартал ”Подуене”.
 
Ето патилата на Рут Колева, които тя описва подробно:

"Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката.

По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил. Струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен.

А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "курва", и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери?

С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросния арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4085 |01.09.2016 Мигрант запали жена си в приют в Германия, искала да го напусне . 0| 4431 |01.09.2016 Мъж запали себе си и жена от любов, двамата берат душа в Пирогов . 0| 4057 |01.09.2016 Полицай нападна баща с дете пред забавачка . 3| 16690 |31.08.2016 Само във Фрог: Приближена на шефа на СДВР ръководи разследването в полицейско управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads